Πετράκης: «Σύμβουλος και όχι ιδιοκτήτης στη Δόξα Δράμας»

Αν και η Δόξα Δράμας τον παρουσίασε ως νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο Απόστολος Πετράκης ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα. Ο Πετράκης μίλησε στο Metropolis 95.5 τόσο για τα διοικητικά της Δόξας, όσο και για τη δική του εμπλοκή στην απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου. Ο ίδιος επισήμανε πως δεν μπορεί να τον δικάζει ο κόσμος κάθε ημέρα και πως έχει πληρώσει για τα λάθη του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετράκη:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Δεν ισχύει αυτό που έχει περάσει προς τα έξω. Δεν αγοράζω εγώ την Δόξα Δράμας αλλά άτομα του περιβάλλοντος μου και εγώ θα τρέξω τις διαδικασίες και θα λειτουργώ ως σύμβουλος τους. Με καλή πρόθεση ανέλαβα να τρέξω κάποιες διαδικασίες. Ο νόμος που κατά τη γνώμη μου είναι λανθασμένος δεν με αφήνει να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Εγώ έκανα λάθη στη ζωή μου και πλήρωσα για αυτά τα λάθη. Θα μπορούσα να κρυφτώ και δεν το έκανα καθώς βγήκα μπροστά, νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αν ο νόμος δεν το απαγόρευε θα ήθελα να ασχοληθώ».

Για τις κατηγορίες που ακούει από τον κόσμο: «Αν ρίχνεις μία πέτρα σε κάθε σκυλί που γαβγίζει δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου, δεν μπορώ να απαντάω στον καθένα ξεχωριστά. Εγώ τουλάχιστον θέλω να συνεχίσω να ζω και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, δεν θα απαντάω σε κάθε καθέναν που έχει κακές προθέσεις. Εγώ εισηγήθηκα στους ανθρώπους να ασχοληθούν με την Δόξα, γιατί είναι μία δυνατή ομάδα με κόσμο και ιστορία! Πρέπει να γυρίσει εκεί που ανήκει».

Αναφορικά με την απαγωγή: «Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί και έχω πληρώσει το τίμημα. Δικάζομαι καθημερινά για κάτι που έγινε πριν 11 χρόνια. Εγώ μόνος μου είπα ότι πρέπει να τιμωρηθώ και έτσι έγινε αλλά δεν έχω ελέφαντα να τον φέρω και να δείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και το αγαπάω δεν το ανακάλυψα χθες. Θα πρέπει να είμαι ο αιώνιος κατηγορούμενος;

Υπάρχουν επιχειρηματίες που βλέπουν αυτό σαν επένδυση για τον χώρο της Μακεδονίας. Άλλοι διαφημίζονται με τον δικό τους τρόπους. Εμείς πήγαμε σε μία ομάδα με κόσμο και θέλουμε να φτιάξουμε κάτι καθαρό. Μόνο ένας χαζός θα ερχόταν στην Δράμα για να στήσει παιχνίδια.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα