Περιμένει τον Αστέρα για τη ρήτρα του Μεταξά ο ΠΑΣ

0
135

Σε πρώτο πλάνο παραμένει το θέμα προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ηρακλή Μεταξά.

Μπορεί η υπόθεση της «μεταγραφής» του Ηρακλή Μεταξά από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Αστέρα Τρίπολης να φάνταζε τελειωμένη, αλλά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό από κάποια από τις δύο πλευρές, φανερώνει και το πρόβλημα που υφίσταται.

Αυτή τη στιγμή, οι δύο ομάδες αναλώνονται σε ένα παιχνίδι… αναμονής και τακτικής, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα να παραιτηθεί από τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού και ταυτόχρονα ο ΠΑΣ δεν κάνει το παραμικρό όσο δεν βλέπει το ρευστό από τους Αρκάδες

Στις εξελίξεις θα παίξουν ρόλο και οι συζητήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηρακλή Μεταξά, καθώς υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών οικονομικές εκκρεμότητες.

Από εκεί και πέρα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προφανώς και εξετάζει τις λύσεις για τη διάδοχη κατάσταση και αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί είναι ο βοηθός του, Θανάσης Στάικος, που μάλιστα ήταν αυτός που ανέλαβε τα ηνία όταν ο Ηρακλής Μεταξάς ήταν ασθενής στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

sport-fm.gr