Πέρασε ημιτελικό η δίκωπος των ανδρών με Παλαιοπάνο – Καλανταρίδη

Την 3η θέση και την πρόκριση στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εξασφάλισε και η δίκωπος των ανδρών. Οι Γιάννης Καλανταρίδης-Θανάσης Παλαιοπάνος έμειναν σταθερά μέσα στη 3άδα, τερμάτισαν σε 5.59.87 και πήραν το εισιτήριο για την κορυφαία 12άδα της Ευρώπης

Δυο προκρίσεις στα ημιτελικά και δυο συμμετοχές στους επαναληπτικούς για τα ελληνικά πληρώματα

Απευθείας στον ημιτελικό του σκιφ ελ βαρών πέρασε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου. Ο 21χρονος πρωταθλητής πήρε την 2η θέση με χρόνο 7.00.25 πίσω από τον Ιταλό Νιλ Τορες που τερμάτισε σε 6.58.21 και αύριο Σάββατο θα διεκδικήσει τη πρόκρισή του στο μεγάλο τελικό.

Σε μια άκρως ανταγωνιστική κούρσα η Αννέτα Κυρίδου πήρε τη πρόκριση στα ημιτελικά του σκιφ γυναικών κερδίζοντας το 2ο από τα τρία εισιτήρια που οδηγούσαν στην κορυφαία 12άδα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στη κατηγορία Κ23 τερμάτισε σε 7.35.58 και πλέον απέχει μόλις ένα βήμα από την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό.

Ο Στέφανος Ντούσκος είχε από το ξεκίνημα δύσκολο έργο αφού στο σκιφ παίρνουν μέρος τα περισσότερα πληρώματα (23) από όλα τα αγωνίσματα. Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής πήρε τη 2η θέση (μόνο ο 1ος περνούσε ημιτελικό) και σε λίγο (17:20) θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό έχοντας από τους καλύτερους χρόνους απ όσους αγωνίζονται.

Στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 17:00 θα αγωνιστεί και το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελ βαρών γυναικών με τις Φίτσιου-Αναστασιάδου να παίρνουν την 3η θέση στον προκριματικό με χρόνο 7.04.89

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα