Πέρασε απο τους Πλησιούς και πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Α.Ο. Κλειδίου

0
391

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Α.Ο. Κλειδίου κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα της Α.Ε. Κιρκιζατών/Πλησιών που σε συνδυασμό με την ήττα εντός έδρας της Α.Ε. Ξηροβουνίου απο την Α.Ε. Καμπής με σκόρ 0-1 έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα του Κλειδίου να πιάσει κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα στον αγώνα που διεξήχθει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στις 15:00 στο γήπεδο των Πλησιών στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Άρτας.

Η ομάδα του Αχιλλέα Μανιφάβα προηγήθηκε στο 8′ λεπτό με τον Μίγδο έκανε το 0-2 στο 58′ λεπτό με τον Λάμπρο Μπαλαδήμα και το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Αλέξανδρου Παππά ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 με τον Τζιανούμη στο 85′ λεπτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Να ευχηθούμε ολόψυχα στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κιρκιζατών/Πλησιών Αλεξίου και Μήτσιο Καθώς και στον ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Κλειδίου περάστηκα και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους μετά τους τραυματισμούς που είχαν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Σκόρερς: 85′ Τζιανούμης/8′ Μιγδος , 58′ Μπαλαδήμας Λ.

Κίτρινες: Ξυλογγιάννης , Δάρδας , Τσίρος , Κωσταντίνου Κ./Κατσαρός Στ.

Κόκκινες:

Διαιτητής: Τσιώρης

Βοηθοί: Πολύζος Κ. – Βαρέλης

Α.Ε. Κιρκιζατών/Πλησιών(Αλέξανδρος Παππάς): Αλεξίου(16′ λ.τρ.Νάκης, 63′ Σίμος), Χαιντάρι Σ. , Κωσταντίνου Κ. , Μήτσιος(46’λ.τρ. Κωσταντίνου) , Τζιανούμης , Δάρδας , Παππάς , Ξυλογιάννης , Τάτσης(73′ Καλύβας) ,Τσίρος , Θειόπουλος.

Στον πάγκο ήταν οι: Νάκης , Παπαθανασίου , Σίμος , Κωσταντίνου Ε.(τ/φ) , Γιώτης , Χαιντάρι Ε. , Καλύβας , Λάλος , Σεντόρης

Α.Ο. Κλειδίου(Αχιλλέας Μανιφάβας): Μπόνιας , Χάρος , Μανιφάβας Ε.  Πέτσας , Δήμος Κατσαρός Στ. , Φελέκης(23′ λ.τρ.Μπαλαδήμας Ι.) ,Βασιλάκης , Μπαλαδήμας Λ.(75’Γράδος) , Αντωνίου(68’Κολιοκώστας) , Μίγδος(75’Κατσαρός Θ.)

Στον πάγκο ήταν οι: Μανιφάβας Α. Κατσαρός Θ. Γώγος , Κανταρέλης(τ/φ) , Κακοχρήστος , Μπαλαδήμας Ι. , Κολιοκώστας Γράδος