ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Έτοιμη για την Ελευθερία Μοσχάτου – Αιχμές για τη “φιλοξενία” του Δήμου Λευκάδας

Πανέτοιμη είναι η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC για το ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου για την 3η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας γυναικών.

Ωστόσο η διοίκηση της ομάδας σε ανάρτησή της στο facebook αναφέρεται στον Δήμο Λευκάδας, ο οποίος δε δέχθηκε να φιλοξενήσει τους Γιαννιώτες για τις επόμενες ημέρες, αφού στα Ιωάννινα υπάρχει το lockdown και δε θα μπορούσε η ομάδα να μετακινηθεί εύκολα.

Ωστόσο η λύση βρέθηκε, η ομάδα θα βρίσκεται στο κλειστό της Πρέβεζας, ενώ στην ανακοίνωση ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ιωαννιτών και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για τις κινήσεις που έδωσαν τη λύση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC:

“Η ομάδα μας την Τετάρτη αναχώρησε για το νησί της Λευκάδας ώστε να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία της για τις επομενες 15 μερες. Δυστυχώς ο Δήμος Λευκάδας δεν έδειξε διάθεση συνεργασίας και δεν μας δέχτηκε. Μετά όμως από έντονες προσπάθειες του Δημάρχου μας κου Ελισάφ βρισκόμαστε από την Πέμπτη στην πόλη της Πρεβέζας, όπου είμαστε φιλοξενούμενοι από το Κλειστό της πόλης για τις προπονήσεις μας. Η ομάδα την Πέμπτη το βράδυ έκανε τεστ κορονοϊού και όλη η ομάδα βρέθηκε αρνητική από εξειδικευμένο μικροβιολογικό εργαστήριο της πολης.

Αύριο το πρωί η ομάδα θα ξεκινήσει την αποστολή της για την Αθήνα και για το ντέρμπι με την Ελευθερία Μοσχάτου. Παρά την έντονη ταλαιπωρία που υποστήκαμε λόγω της άρνησης ουσιαστικά του Δήμου Λευκάδας να μας δεχτεί και τις πολλές μετακινήσεις που κάναμε, αλλά και την έλλειψη προπονήσεων πηγαίνουμε πανέτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίχτριες είναι όλες στη διάθεση του κου Δουβίτσα και προσδοκούμε σε θετικό αποτέλεσμα. Εδώ θέλουμε να τονίσουμε και να ευχαριστήσουμε θερμά που ο δήμαρχός μας κος Ελισάφ έκανε ότι περνάει από το χέρι του για να μας βοηθήσει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον περιφερειάρχη μας κο Καχριμάνη που ότι του ζητήσαμε ήταν δίπλα μας. Δήμος Ιωαννιτών – Municipality Of Ioannina Αλέκος Καχριμάνης”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα