ΠΑΣ Γιάννινα: Στοχεύει σε ταλέντα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ!

0
208

Οι Ηπειρώτες έχουν το βλέμμα στραμμένο στον Χρίστο Σέχου του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Ιατρούδη της ΑΕΚ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με την έλευση του Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος διαδέχεται τον Αργύρη Γιαννίκη, προσπαθεί να χτίσει ένα νέο ρόστερ, αφού αρκετά βασικά στελέχη αποχώρησαν.

Οι Ηπειρώτες δεν αλλάζουν τακτική κι όπως έπραξαν με τον Παντελάκη και τον Σάλιακα, οι οποίοι βοήθησαν πολύ την ομάδα, στοχεύει σε παίκτες από τις μεγάλες ομάδες, που θα πάρουν χρόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα και θα δείξουν το ταλέντο τους.

Σ’ αυτή τη κατηγορία κατατάσσεται ο στόπερ Δημήτρης Καραγιάννης. Ο 19χρονος αμυντικός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει με τον Παναθηναϊκό, έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι εκτός απροόπτου θα είναι μία από τις μεταγραφές.

Στο στόχαστρο, όμως, είναι κι άλλος παίκτης από τον Παναθηναϊκό. Ο 21χρονος Χρίστος Σέχου δεν είναι στα πλάνα του «τριφυλλιού» και ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να τον φέρει στους «Ζωσιμάδες». Για την επίθεση εξετάζεται κι ένας ακόμα παίκτης, αλλά από την ΑΕΚ. Πρόκειται για τον 22χρονο Γιάννη Ιατρούδη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, λοιπόν, θα επιδιώξει να φέρει ορισμένους νεαρούς από τις μεγάλες ομάδες και να τους πλαισιώσει με έμπειρους και ποιοτικούς ξένους. Ποδοσφαιριστές τύπου Πίρσμαν, Μιλιντσεάνου, Ντομίνγκεζ που έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία.

Οι Ηπειρώτες επίσης ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα  πραγματοποιηθεί στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Πηγή: onsports.gr