ΠΑΣ Γιάννινα: “Δε γλιστρήσαμε, μας έσπρωξαν…”

0
647

Τις διαιτητικές αποφάσεις και τα σκληρά μαρκαρίσματα σχολίασε μέσω ανακοίνωσής του ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ζητώντας παράλληλα ένα συγγνώμη από τους φιλάθλους λίγες ώρες μετά την εντός έδρας ήττα απ τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: “Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θέλαμε να ευχηθούμε από τα βάθη της καρδιάς μας το 2021 να είναι η χρονιά που θα πάρουμε όλοι πίσω τις ζωές μας.

Θα ευχηθούμε όμως να εκλείψουν και οι ακούσιες, όπως συνεχίζουμε να πιστεύουμε, αδικίες σε βάρος της ομάδας μας.

Σήμερα είδαμε μια ακόμη επανάληψη των όσων ακατανόητων ζούμε την τρέχουσα σεζόν. Πετύχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, ενώ ταυτόχρονα είδαμε σκληρά παιξίματα να μην ελέγχονται πειθαρχικά.

Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας για το σημερινό κακό αποτέλεσμα.

Θα επανέλθουμε και θα πάρουμε πίσω αυτό που μας αξίζει.

Θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας, όπως εμείς θεωρούμε, χωρίς ακρότητες, χωρίς υπερβολές, χωρίς λεονταρισμούς, χωρίς θεατρινισμούς και προκλήσεις.

Θα συνεχίσουμε να παίζουμε όπως αρμόζει στην μεγάλη αγάπη όλων των Ηπειρωτών.

Αλλά δε θα είμαστε πλέον σιωπηλοί.

Όχι για να πάρουμε τα «σποράκια», όπως συχνά λέγεται στο άθλημα που υπηρετούμε, αλλά για να μη ζήσουμε τις ίδιες καταστάσεις με το 2019.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και τον κ. Κολόκα προσωπικά, όλους τους εργαζόμενους του ΠΕΑΚΙ αλλά και της ΠΑΕ, που δουλεύουν ακατάπαυστα για να έχουμε ένα γήπεδο που αντέχει ακόμη και τόνους νερού όπως σήμερα.”