ΠΑΣ Γιάννινα -Παναιτωλικός: Δηλώσεις Μεταξά -Αναστασίου.

0
156

Ικανοποιημένος ο Μεταξάς, εντάσεις για το πέναλτι από Αναστασίου

Ικανοποιημένος ο Μεταξάς, εντάσεις για το πέναλτι από Αναστασίου

O προπονητής του ΠΑΣ Ηρακλής Μεταξάς σε δηλώσεις στη NOVA για την πρώτη νίκη μετά από σχεδόν δύο μήνες: «Η νίκη δείχνει την επιτυχία του να παραμένεις πιστός στην δουλειά σου και να έχεις υπομονή. Η υπομονή σήμερα έφερε το αποτέλεσμα. Eίδατε και τώρα την ατμόσφαιρα που έχουν τα παιδιά, την κερκίδα. Είχαμε καλή αίσθηση σήμερα».
Για το αν o ΠΑΣ ξεκλείδωσε επιθετικά μετά το σημερινό 3-0: «Ελπίζω πως ναι. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να βάλουμε και το τέταρτο, αλλά μη ζητάμε πολλά, σκοράραμε τρία γκολ, πήραμε τους τρεις πόντους, είμαστε ευχαριστημένοι».
Για το τι ακριβώς έκανε ο ΠΑΣ παραπάνω σε σχέση με προηγούμενους αγώνες: «Αυτό έχει πάντα να κάνει με τον αντίπαλο, με κάποιους χώρους που τους είδαμε και πριν στην ανάλυση. Απλώς στην αρχή θέλαμε να μπούμε πολύ γρήγορα σε αυτούς τους χώρους. Έπειτα με υπομονή, το κάναμε καλύτερα».
Για το αν η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει τον ΠΑΣ: «Μας βοηθά η διακοπή γιατί τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά, δεν αφήνουμε ούτε μια μέρα να περνάει χωρίς να μπούμε δυνατά στην προπόνηση».

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: «Σίγουρα ήταν δύσκολο παιχνίδι δεδομένου ότι εμφανίστηκαν πολλά προβλήματα την τελευταία στιγμή. Είχα παίκτες στον πάγκο αλλά δεν μπορούσα να τους χρησιμοποιήσω, είχαμε προβλήματα. Ήρθαμε οργανωμένοι, ξέραμε το παιχνίδι του ΠΑΣ, το 4-4-2 και θέλαμε να του δώσουμε τον έλεγχο και να κυνηγήσουμε ό,τι μπορούμε. Έπειτα ήρθε το πέναλτι, η απόφαση αυτή του διαιτητή που δεν ξέρω τι είδε. Εκτός αυτού, είναι και τα ατομικά λάθη, στα οποία δε μπορείς να υπολογίζεις αλλά στοιχίζουν. Παρά τις ελλείψεις είχαμε και φάσεις, και δύο δοκάρια. Έχουμε χάσει δύο κομβικούς παίκτες για την ομάδα και δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψουν μετά τη διακοπή. Με αυτούς που έχουμε προχωράμε, βδομάδα με βδομάδα και να δούμε τι θα γίνει».

Πηγή:sport-fm.gr