Παρουσία πλήθους κόσμου η έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ακροβατικής Γυμναστικής στο ΔΑΚ Πρέβεζας

0
170
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "H ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛ Ακροβατικής Γυμνας ής"

Με ρεκόρ συμμετοχής αθλητών από 22 σωματεία και από κάθε γωνιά της χώρας ξεκίνησε το πρωί του Σάββατου στο ΔΑΚ Πρέβεζας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, το οποίο θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής .

Ο γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Πανταζής, καλωσόρισε τις συμμετέχουσες ομάδες και τις συνεχάρη για την παρουσία τους, τονίζοντας την σημασία των περιφερειακών αγώνων ειδικά μετά την επιστροφή στην κανονικότητα.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που στέκονται

Ο κ. Πάνταζης έκανε λόγο για ρεκόρ συμμετοχών και ανέφερε πως μέσα στα χρόνια της πανδημίας δημιουργήθηκαν νέες συνθήκες για το άθλημα που μπορεί να φέρει διακρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την υποστήριξη της διοργάνωσης και είπε πως αποτελεί παράδειγμα για το πώς μπορεί να αναπτυχθεί και στην Ήπειρο αυτό το άθλημα. “Εξαιρετική πόλη και εξαιρετική φιλοξενία” είπε ο κ. Πανταζής.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος

Η Πρέβεζα μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο είπε ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, καλωσορίζοντας τους περίπου 500 αθλητές, αθλήτριες και τους συνοδούς .Τόνισε ότι θέλουμε να έχουμε αυτή τη διοργάνωση και μπορούμε να τη στηρίξουμε ως περιφερειακή πόλη. Οι αγώνες ξεκίνησαν παρουσία πλήθους κόσμου και με τη τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ΙΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κροβατικής κροβ Γυμναστικής"
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "HNIO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ τικής Γυμναστικής"
Μπορεί να είναι εικόνα 21 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ακροβα κής Γυμναστικής"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα και άτομα που στέκονται
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας