Παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ και κατά του ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός

0
348

Το θέμα της έδρας του πρώτου αγώνα Κυπέλλου της προημιτελικής φάσης ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και στις δικαστικές αίθουσες μετά την προσφυγή της ηπειρωτικής ομάδας κατά της ΕΠΟ για την απόφασή της να ορίσει στο Αγρίνιο τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Με βάση την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, τη σχετική με την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ στην εν λόγω διαμάχη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966” κατά του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ” (ΕΠΟ) περί ακυρώσεως της με αρ. πρωτ. 2925/16.02.21 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ΄ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (γηπεδούχος ομάδα) και της “ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ”.

Πρόσθετη παρέμβαση της ανώνυμης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ” κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966” και υπέρ του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ” (ΕΠΟ).