Παπανίκου: “Πρέπει να αντιστρέψουμε όλη την κατάσταση”

0
291

Τους 200 αγώνες με την φανέλα της ομάδας του Καραισκάκη Άρτας έφτασε ο Νίκος Παπανίκου. Μετά την διοργανώτρια αρχή και η ομάδα της Άρτας υπογράμμισε αυτή τη σημαντική μέρα για τον Αρτινό αμυντικό.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας karaiskakisfc.gr:

Ο Νίκος Παπανίκου στον χθεσινό αγώνα με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας συμπλήρωσε 200 αγώνες με την φανέλα της ομάδας μας και είναι πρώτος σε συμμετοχές στη σημερινή Super League 2.

Ο 29χρονος (05.01.1992) ποδοσφαιριστής μας με καταγωγή από την Ανέζα Άρτας, έχει περάσει από τον Τηλυκράτη Λευκάδας στην Γ’ Εθνική και τον Θρασύβουλο στην Β’ κατηγορία, εντάχθηκε το 2013 στην ΑΕ Καραϊσκάκης, που έπαιζε για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική και από τότε παλεύει για την ομάδα μας σε κάθε αγωνιστική για οκτώ ολόκληρα χρόνια.   

Έχει αγωνιστεί σε 88 αγώνες στη σημερινή μορφή της Super League 2 ενώ έχει καταγράψει 102 συμμετοχές στην Γ’ κατηγορία, 2 στο Κύπελλο Ελλάδας και οκτώ στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Από αυτά τα 200 παιχνίδια, αυτά τα οκτώ χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα έχει να θυμάται πολύ ευχάριστες στιγμές ωστόσο από όλες ξεχωρίζει ως την καλύτερη, αναμφίβολα, τη χρονιά της ανόδου της ομάδας μας από την Γ’ Εθνική στη Β’ Εθνική.

Ο Νίκος σχολίασε τη διάκριση του στο karaiskakisfc.gr : “Είμαι χαρούμενος που έφτασα τις 200 συμμετοχές με την φανέλα του Καραϊσκάκη. .Η αλήθεια είναι πώς δεν μετράω τις συμμετοχές μου και μόλις το πληροφορήθηκα, ξαφνιάστηκα και σκέφτηκα πως πέρασαν οκτώ χρόνια στην ομάδα. Έζησα πολλές καλές στιγμές στην ομάδα, μία από αυτές ήταν φυσικά η άνοδος στην Β’ Εθνική. Βέβαια, υπήρχαν και άσχημες στιγμές αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα δεν με αφήνει να χαρώ, όπως θα το ήθελα γιατί η ομάδα μας για πρώτη φορά στα 4 χρόνια στην κατηγορία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρέπει να αντιστρέψουμε όλη την κατάσταση, να υπερβάλλουμε εαυτούς για να μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον στην κατηγορία και την ομάδα μας.”