Παπαματθαιάκης: “Το σωστό είναι 12 ομάδες στη SL2”

Στην εκπομπή «Nea Sport Magazine» του Κώστα Νίτσε φιλοξενήθηκε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης όπου μίλησε για τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, για τον Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής, την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής και θέλει να ξεχάσει, όπως επίσης και για τη Σούπερ Λιγκ 2 για την οποία θεωρεί ότι είναι σωστός ο τρόπος διεξαγωγής της με 12 ομάδες.

Για τον Ο.Φ. Ιεράπετρας ανέφερε:

«Όταν πήγα στην Ιεράπετρα και συζήτησα με τους ανθρώπους της ομάδας είχαμε κοινό στόχο. Δεν δαπανήσαμε πολλά χρήματα, κάναμε όμως προσεκτικές κινήσεις.

Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και γιατί όχι αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να τερματίσουμε ακόμα και στην πρώτη εξάδα.

Πιστεύω στην ομάδα και πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο κόσμος. Ευτυχώς, στο «Βουζουνεράκειο» έχει χώρο αρκετό γύρω-γύρω και πιστεύω οι φίλοι της ομάδας δεν θα την αφήσουν μόνη γιατί έχουν πάθος με αυτήν.»

Για τον Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής τόνισε πώς οι Ηρακλειώτικες ομάδες θα έχουν το πάνω χέρι:

«Οι ομάδες του Ηρακλείου θα ξεχωρίσουν. Για μένα οι τρεις κορυφαίες θα είναι ο Ηρόδοτος αρχικά, ο Γιούχτας και ο Αλμυρός.

Ο Ηρόδοτος έχει έναν προπονητή σοβαρό και έμπειρο, γήπεδο, κόσμο… Πιστεύω θα τερματίσει πρώτος! Την έκπληξη ίσως κάνει ο ΑΟΑΝ κι αυτό διότι έχει έναν ανερχόμενο προπονητή, το Νίκο Σουργιά που δουλεύει σε πολύ σωστές βάσεις.

Όσον αφορά τις ομάδες του Ρεθύμνου θεωρώ βρίσκονται λίγο πιο πίσω από τις υπόλοιπες ενώ δεν έχω ακόμα εικόνα για τον Άρη Σούδας.»

Για την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής είπε πώς δεν έχει κάτι πολύ σημαντικό να κρατήσει αλλά και πώς πέθανε γρήγορα τον ποδοσφαιριστή που είχε μέσα του:

«Δεν έχω να θυμάμαι κάτι τρομερό από όταν έπαιζα μπάλα, δεν έχω κάποια ιστορία να λέω στους παίκτες μου ας πούμε…

Μόλις τελείωσα με το ποδόσφαιρο, πέθανα γρήγορα τον ποδοσφαιριστή που είχα μέσα μου…

Ξεκίνησα μετά με την προπονητική, όπου ο Γιάννης ο Σαμαράς ήταν αυτός που με βοήθησε να καταλάβω τι ακριβώς ήθελα να κάνω και του το χρωστάω…»

Για τη Σούπερ Λιγκ 2:

«Θεωρώ ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος διεξαγωγής παρά το γεγονός πώς ο Βασιλειάδης έχει κατηγορηθεί για αυτό, όποιες ομάδες μπορούν (να αντέξουν οικονομικά) θα πρέπει και να αγωνίζονται.»

Για τον Πλατανιά:

«Θεωρώ ότι θα βρει το δρόμο του, θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, φέτος θα φτιάξει καλή ομάδα και δε νομίζω να κινδυνεύσει. Ο Γιώργος ο Κόλτζος είναι ένα νέο παιδί με φιλοδοξίες που εξελίσσεται και ψάχνεται πάνω σε αυτήν την επιστήμη.»

Πηγή:  sportstonoto

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα