Παπαδόπουλος: Σημαντική νίκη ψυχολογικά και βαθμολογικά

0
315

Στην κρισιμότητα της νίκης στην προσπάθεια που κάνουν τα Χανιά να ανέβουν βαθμολογικά, στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε πως είναι μία πάρα πολύ σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει η ομάδα του να ανέβει στην βαθμολογία ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για το σθένος και το καθαρό μυαλό που είχαν μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του αναφέρει: «Η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική και ψυχολογικά και βαθμολογικά, γιατί ανεβήκαμε στον βαθμολογικό πίνακα, που είναι ο στόχος μας αυτός. Η ομάδα δείχνει ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο κατά την άποψή μου και έχει πλάνο μέσα στο γήπεδο.

Το ότι δε σκοράρουμε εύκολα για μένα είναι άγχος και αυτό το άγχος πρέπει να το αποβάλλουμε, να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες και δυνατότητες για γκολ μπορώ να θυμηθώ σήμερα, στα περίπου 30 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο.

Αυτό που έγινε σήμερα με τις καθυστερήσεις και με την έλλειψη ρυθμού είναι εύλογο μετά να μην μπορεί να βρει μία ομάδα ρυθμό και να κάνει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες όταν υπάρχουν τόσες διακοπές. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί είχαν το σθένος και το καθαρό μυαλό μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και για ψυχολογικούς και για βαθμολογικούς λόγους».