Πάνος: «Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα – Ξέρουμε όλοι που έχουμε έρθει, θέλουμε στήριξη»

0
417

Στην καθιερωμένη media day της Παναχαϊκής δηλώσεις έκανε και ο παίκτης των «κοκκινόμαυρων», Ξενοφώντας Πάνος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Θεωρώ ότι όλη η ομάδα, όλο το τιμ είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού, γιατί ξέρουμε ότι όλοι θα έρθουν στην Αγυιά για να κλειστούν πίσω και να παίξουν αμυντικά για να προσπαθήσουν να πάρουν αποτέλεσμα από την Παναχαϊκή, οπότε εμείς θεωρώ θα βρούμε τη λύση να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς που είναι πάρα πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να υπάρχει υπομονή, ξέρουμε όλοι που έχουμε έρθει. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα.

«Επιστρέψαμε από ένα ταξίδι που θεωρώ ότι δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε το μέλλον, να δουλέψουμε περισσότερο στις προπονήσεις, σε αυτά που μας λέει ο προπονητής, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής.

«Η απραξία έχει παίξει το ρόλο της. Εγώ είχα να παίξω 8 μήνες ποδόσφαιρο. Μπήκαμε πολύ δυνατά, δυστυχώς στη ροή του παιχνιδιού οι δυνάμεις σε εγκαταλείπουν. Εμείς αφήνουμε στο παρελθόν αυτά τα δύο παιχνίδια. Να είμαστε σοβαροί με τον ΟΦΙ, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, να μπαίνουμε σοβαροί. Θέλω τη στήριξη όλων, για να είμαστε στο τέλος αυτοί που θα χαμογελάσουμε».

απόδοση: patragoal