Παναιτωλικός – Ν.Π.Σ. Βόλου(0-0): Δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου

0
218

Παράπονα για την διαιτησία στον αγώνα με τον Βόλο έχει ο Γιάννης Αναστασίου, που διαμαρτύρεται για το τράβηγμα στον Καρέλη που δεν δόθηκε.

Στο 0-0 έμειναν Παναιτωλικός και Βόλος για την 25η αγωνιστική της Super League, με τον τεχνικό των Αγρινιωτών, Γιάννη Αναστασίου να διαμαρτύρεται για την διαιτησία στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

«Κοιτάζοντας τη γενική εικόνα του παιχνιδιού δεν μας αφήνει ικανοποιημένους η ισοπαλία. Νομιζ ω είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά ήμασταν αρκετά στατικοί. Μας έλειψε η κίνηση στο μεσοεπιθετικό τρίτο και στο τέλος δεν κάναμε καλή διαχείρηση και πήγαμε σε ένα ματς που ήταν ανοιχτό και κάθε ομάδα μπορούσε να βάλει γκολ.

Δεν νομίζω πως ήταν πρόβλημα η βροχή. Παίζαμε σε ένα γλιστερό γήπεδο αλλά είναι ποδοσφαιρικός καιρός. Θεωρώ πως είναι καλο γιατί η μπάλα πηγαίνει γρήγορα. Από την πλευρά μας δεν δείξαμε αρκετά πράγματα στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι.»

Για την αλλαγή του Μόρσεϊ στο πρώτο ημίχρονο:

«Θα ήθελα να πω, αν και είναι αρχή μου να μη μιλάω, δεν είχα καθόλου εμπιστοσύνη σε αυτό που έβλεπα, στον διαιτητή και θεωρούσα πως στην επόμενη φάση που ο Μόρσεϊ θα κάνει ένα φάουλ θα τον αποβάλει. Οπότε, έπρεπε να προστατέψω την ομάδα τη στιγμή εκείνη. Αυτό μου βγήκε. Θέλω να πω κάτι για τη φάση του πέναλτι στον Καρέλη, απλά θέλω να μας εξηγήσει ο κύριος Ευαγγέλου που ήταν στο VAR, αν υπάρχει δυναμόμετρο γιατί η τοποθέτησή του ήταν πως ήταν ένα light τράβηγμα. Δηλαδή αν είναι τράβηγμα είναι τράβηγμα και οπότε πέναλτι. Τώρα το light αν υπάρχει δυναμόμετρο να μας το εξηγήσουν ώστε να ξέρουμε και εμείς από πόσο μετράει το τράβηγμα για να δοθεί πέναλτι. »

Πηγή:sport-fm.gr