Παναχαϊκή: Τετράδα απουσιών – Αλλαγή ώρας με τον Α.Ο Εθνικό Σκουλικάδου

0
123

Συνεχίζεται την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Α.Ο Εθνικό Σκουλικάδου στη Ζάκυνθο την Κυριακή 5/12/2021 στις 14:30 η ομάδα της Παναχαϊκής. Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλαξε η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης για συγκοινωνιακούς λόγους.

Η ενημέρωση της Παναχαϊκής:

Στο ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (3/12) η ομάδα μας. Ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν σε γήπεδο με συνθετικό τάπητα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (5/12) με τον Εθνικό Σκουλικάδου που θα διεξαχθεί σε αντίστοιχο γήπεδο.

Ο Νίκολα Καρακλάιτς αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί έως αύριο. Ο Δήμος Κόκας είναι εκτός με πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το ματς με τον Ναυπακτιακό, ενώ ο Βασίλης Μπελεζάκης συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Μανώλης Παπαχρονόπουλος και ο Θάνος Θανόπουλος ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν εκτός.

Η προπόνηση του Σαββάτου (4/12) θα γίνει στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά και μετά την ολοκλήρωση της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ζάκυνθο.