Παναχαϊκή: Νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι (1-2) τον Διαγόρα Βραχνέικων

0
98

Πήρε το ντέρμπι της Αχαΐας με ανατροπή η Παναχαϊκή καθώς επικράτησε δύσκολα με 1-2 του Διαγόρα Βραχνέικων στον αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής.

ο Διαγόρας Βραχνέικων προηγήθηκε στο σκορ στο 16ο λεπτό, όταν μετά από διώξιμο των παικτών της Παναχαϊκής, η μπάλα στρώθηκε στον Δημόπουλο και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου. Στο 36ο λεπτό ο νεοεισελθόντας Γιάννης Μπουρλάκης θα κερδίσει πέναλτι για τους «κοκκινόμαυρους». Ένα λεπτό αργότερα ο Κυβελίδης θα εκτελέσει το πέναλτι, θα αποκρούσει ο Μικές και στην επαναφορά, ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Στο 83ο λεπτό έπειτα από ωραία σέντρα του Κωνσταντακόπουλου, ο Κυβελίδης βρέθηκε στη σωστή θέση και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ανατροπή 1-2.

Διαιτητής: Κεφίλης (Έβρου)

Βοηθοί: Σπηλιώτης – Κλεπετσάνης (Κορίνθου)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ρουμπάνης Νικόλαος (Ηλείας)

Διαγόρας Βραχνέικων(Ανδρέας Ζήκος): Μ. Μικές, Σαρρής, Δημόπουλος, Σίδερης, Καπετανάκης, Καλλιτσουνάκης, Σταυρόπουλος, Αποστολόπουλος (84΄ Αγκαράι), Ν. Βλασόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Αλεξανδρής (73΄ Θ. Βλασόπουλος).

Παναχαϊκή(Ζέλικο Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης, Σμίλτος, Στασινόπουλος, Κωνσταντακόπουλος,  Τεγούσης, Αλεξόπουλος (64΄ Στεργίδης), Παπαχρονόπουλος (64΄ Κόκας),  Κυβελίδης, Χαντί (28λ.τ. Μπουρλάκης), Καρακλάιτς (74΄Μικελάτος).