Ούτε το ματς του Παναγιώτη Γκιώνη μεταδόθηκε από την ΕΡΤ

0
218

Στην πέμπτη του παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Παναγιώτης Γκιώνης πήρε τη νίκη απέναντι στον Αιγύπτιο Αχμέντ Σάλεχ, ωστόσο όσοι περίμεναν να παρακολουθήσουν την προσπάθειά του στην ERTSPORTS 2, δεν τα κατάφεραν ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το χθεσινό περιστατικό με τον Λευτέρη Πετρούνια, ούτε το ματς του 41χρονο σπουδαίου Έλληνα αθλητή μεταδόθηκε, προκαλώντας την απορία όλων.

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας του αθλήματος αναφέρει: “Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…”

Η απάντηση της ΕΡΤ σχετικά με το θέμα, όταν ρωτήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ήταν πως οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το ΟΚ για να γίνει η μετάδοση.

Υπενθυμίζουμε ότι όλο αυτό έγινε μια μέρα μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την υπόθεση της μη μετάδοσης του προκριματικού του Λευτέρη Πετρούνια, ενώ σήμερα το πρωί η ΕΡΤ έκανε δική της παραγωγή για τον προκριματικό της Άννας Κορακάκη, αφού δεν υπήρχε διεθνή κάλυψη.

Σαρωτικός ο Γκιώνης, πέρασε στον τρίτο γύρο του πινγκ πονγκ

Επίδειξη ισχύος έκανε ο Παναγιώτης Γκιώνης και προκρίθηκε με άνεση στον τρίτο γύρο του μονού ανδρών στο τουρνουά πινγκ πονγκ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο 41χρονος πρωταθλητής επικράτησε 4-1 στα γκέιμ του Αιγύπτιου Αχμέντ Σάλεχ (Νο.31 του ταμπλό), έπειτα από 39 λεπτά αγώνα.

Χθες είχε νικήσει με 4-0 τον Ζολτ Πέτο για τον πρώτο γύρο. Στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Νοτιοκορεάτη Γιουνγκ Σικ Τζουνγκ, το πρωί της Δευτέρας.

Τα γκέιμ: 13-11, 11-7, 9-11, 11-3, 11-6