ΟΦ Ιεράπετρας: Αποθεραπεία με το βλέμμα στον … Καραισκάκη Άρτας

0
454

Πρωινή προπόνηση είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Διαγόρα.

Στη διάθεση του Μανώλη Παπαματθαιάκη οι Αργκιλέσι και Καπίας για τον αγώνα της Τετάρτης (20/1) με τον Καραϊσκάκη στο «Πέτρος Βουζουνεράκης».

Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες, Γιώργος Αποστολίδης(πρόβλημα στο δικέφαλο, μένει εκτός για 15 ημέρες) και ο Αιμίλιος Σέχου(πονάει στην μέση, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας)

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ:

«Πρωινή προπόνηση, πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Διαγόρα χθες. Οι υπόλοιποι έκαναν την καθιερωμένη αποθεραπεία και παγοθεραπεία. Αύριο ξεκινάει η μίνι(αναγκαστικά λόγω περιορισμένου χρόνου) προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Θυμίζουμε ότι την ομάδα του κυρίου Αργυρίου φιλοξενούμε στο «Πέτρος Βουζουνεράκης». Την Τρίτη θα διεξαχθεί η αποθεραπεία και ελαφριά προπόνηση. Οι, Ντάνιελ Αργκιλέσι(ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού) και Στέφανος Καπίας(εξέτισε την ποινή του) επανέρχονται στην διάθεση του προπονητή μας κ. Μανόλη Παπαματθαιάκη. Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες, Γιώργος Αποστολίδης(πρόβλημα στο δικέφαλο, μένει εκτός για 15 ημέρες) και ο Αιμίλιος Σέχου(πονάει στην μέση, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας)».