Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. Σπύρος Καπράλος επισκέφτηκε την Ολυμπιακή ομάδα στο Πεκίνο

0
134

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος επισκέφτηκε την ελληνικήομάδα στους δρόμους αντοχής στο Ολυμπιακό Χωριό του Zhangjiakou.Μαζί του ήταν και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης και τους υποδέχθηκε ο Αρχηγός Αποστολής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο2022» Δημοσθένης Γυρούσης.

Ο κ. Καπράλος συνάντησε και μίλησε στους αθλητές Μαρία Ντάνου, Απόστολο Αγγέλη και Νεφέλη Τίτα που μετέχουν στους δρόμους αντοχής, στους προπονητέςτους Tιμολέων Τσουρέκα και Χρήστο Τίτα και στον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΟΕ Στράτο Καρέτο.Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές: «Είμαι σίγουρος ότι θα δώσετε τον καλύτερα σας εαυτό και θα εκπροσωπήσετε επάξια τη χώρα μας που μπορεί να μην έχει μεγάλη παράδοση στα χειμερινά σπορ,αλλά συμμετέχειανελλιπώς στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ηδη έχετε πραγματοποιήσει τοόνειρο της συμμετοχής στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός και τώρα πρέπει να το χαρείτε, επειδή αυτές οι αναμνήσεις θα σας συντροφεύουν σε όλη σας τη ζωή.»Ο κ. Καπράλος αναφέρθηκε και στην Τελετή Εναρξης, όπου Σημαιοφόροι ήταν ηΜαρία Ντάνου και ο Απόστολος Αγγέλης:«Η Ελλάδα μπήκε παραδοσιακά πρώτηστο Ολυμπιακό Στάδιο και ένιωσα πραγματικά υπερήφανος που σας έβλεπα νακρατάτε ψηλά την ελληνική σημαία.

Είμαι σίγουρος ότι την ίδια υπερηφάνεια ένιωσαν και όλοι Έλληνες, σε κάθε μέρος του πλανήτη, που παρακολούθησαν την Τελετή Εναρξης καθώς υπενθυμίσαμε και πάλι σε όλο τον κόσμο, ότι το δώρο των Ολυμπιακών Αγώνων στην ανθρωπότητα, το πρόσφεραν πρώτοι οι πρόγονοι μας. Καλή επιτυχία σε όλους.»Αγωνιστικά, η πρώτη συμμετοχή για την Ελλάδα είναι για την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, με την Μαρία Ελένη Τσιόβολου να συμμετέχει στην Γιγαντιαία ΤεχνικήΚατάβαση στο Αλπικό Σκι.