Ο Ολλανδός Φαν Ίπερεν στον Καραισκάκη Άρτας

Κάτοικος Άρτας είναι από το Σάββατο (5/9) ο Ολλανδός Ντόνι Φαν Ίπερεν για λογαριασμό του Καραισκάκη.  Ο  25χρονος Ολλανδός υψηλόσωμος αμυντικός(1.91) με εμπειρία στη δεύτερη κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Άρτας αποτελεί τον πρώτο σταθμό εκτός της Ολλανδίας για τον νεαρό παίκτη.

Αναλυτικά:

“ΦΑΝ ΙΠΕΡΕΝ στην ..ΉΠΕΙΡΟ για τον ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΣΤΟΠΕΡ ΦΑΝ ΙΠΕΡΕΝ
Η ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Άρτας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σπουδαία μετεγγραφική ενίσχυση.

Συγκεκριμένα τη δέκατη του μετεγγραφή πραγματοποίησε η ομάδα μας, καθώς  μετά από συντονισμένες ενέργειες έπεισε τον Ολλανδό στόπερ  Donny Van Iperen- Ντόνι Φαν Ίπερεν- ντύνοντάς τον στα πρασινόμαυρα. Ο  25χρονος Ολλανδός υψηλόσωμος αμυντικός(1.91) με εμπειρία στη δεύτερη κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος βγαίνει πρώτη φορά   έξω  από τη χώρα του και χρειάστηκε να παρέμβει δραστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Καγιούλης  για να καταφέρει η ομάδα μας να τον κάνει κάτοικο Άρτας.

Ο 25χρονος αμυντικός  γεννήθηκε στις 9/3/1995 στο  Sint Pancras και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στους Νέους Χάρλεμς  για να ακολουθήσουν πέντε χρόνια σε όλα τα ηλικιακά  τμήματα υποδομής της σπουδαίας ΑΖ Αλκμάαρ. Ακολούθως  έπαιξε στην Καμπούρ για να αγωνιστεί την τελευταία διετία στου Go Ahead Eagls στη δεύτερη κατηγορία στη χώρα της τουλίπας.

Ο Φαν Ίπερεν χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια, διακρίνεται για τη συμμετοχή του στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με τα μακρινή πάσα που διαθέτει, ενώ βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα  στις στημένες μπάλες. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής ήλθε στην Άρτα, πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του και προπονήθηκε με τους νέους του συμπαίκτες…

ΝΤΟΝΥ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

#karaiskakisfc”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα