Ο Καραϊσκάκης Άρτας έχυσε την καρδάρα με το γάλα και υποβιβάστηκε

0
363

Ο Καραϊσκάκης κατεδάφισε ότι έχτιζε τις τελευταίες αγωνιστικές, έχυσε την καρδάρα με το γάλα των playouts της Super League 2 και την 5η αγωνιστική γνώρισε την πρώτη ήττα στην εξτρά διαδικασία, η οποία ήταν αρκετή για να τον ρίξει κατηγορία.

Η ήττα 0-3 μέσα στην Άρτα από τους ουραγούς, τον ΟΦ Ιεράπετρας που είχε υποβιβαστεί στη Football League εδώ και αρκετές ημέρες, κόστισε στην ομάδα του Γιάννη Μάγγου. Τα γκολ των φιλοξενουμένων σημείωσαν στο 1ο ημίχρονο οι Νταμιάν Γκίνι και Κριστιάν Κούστα και στο 2ο ο Γιώργος Τσιλιγγίρης. Η ομάδα της Άρτας εμφανώς αιφνιδιασμένη προσπάθησε να ανέβει με τον Δούμτσιο να βγάζει μια απειλητική σέντρα αλλά οι αμυντικοί έβγαλαν την μπάλα από την περιοχή τους ενώ λίγο αργότερα από το κόρνερ του Κορέλα, ο Ρούνει βρέθηκε στη μικρή περιοχή και εξ επαφής έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει.

Επίσης, μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για την Αρτινή ομάδα στο 40′ από σέντρα Μπεκατώρου, ο Κούστα πήρε κεφαλιά προς τα πίσω και έβγαλε σωτήρια ο Μανουσάκης σε κόρνερ ενώ το σουτ του Κορέλα στο (45+1) μπλόκαρε και πάλι ο Μανουσάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ο Καραϊσκάκης δέχθηκε νωρίς το 3-0 προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι ευκαιρίες των Dias Gregorio, Nazim και Τσούτση αλλά δεν ήταν αρκετές να αλλάξει το σκορ.

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ: Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος (46′ Ρουμπανγκούκα), Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας, Λόβριτς (83′ Γαλεάδης), Μπρέμπος, Ναζίμ, Δούμτσιος (72′ Τσούτσης), Κορέλας (46′ Λουίς Φελίπε), Ρούνεϊ (72′ Μαύρου)

ΟΦΙ: Μανουσάκης, Καψάλης (71′ Πριόνας), Χιντζίδης, Σμίλτος, Ζήσης, Λεμονής (86′ Κοτόπουλος), Φουάσης (86′ Παπαδάκης), Γκίνη, Κούστα (71′ Ντάλα Κόστα), Ντούνης (61′ Τσιλιγγίρης), Βουό