Ο Ηρακλής Μεταξάς είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα

0
323

Στο όνομα Ηρακλής Μεταξάς ακούει ο νέος προπονητής που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο κος Μεταξάς έρχεται για τα επόμενα δύο χρόνια στον ΠΑΣ για να γράψει την νέα σελίδα στην ιστορία του μετά το κεφάλαιο “Αργύρης Γιαννίκης”.

Ο 53χρονος ομογενής τεχνικός έχει από σήμερα τα «ηνία» του «Άγιαξ της Ηπείρου». Ο νέος κόουτς του ΠΑΣ έχει εμπειρία στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου, τη Μπουντεσλίγκα καθώς έχει περάσει από τη Ντάρμσταντ, Φράιμπουργκ, όπως και στην Εθνική ομάδα της Γερμανίας U19.

Επίσης και στην Εθνική μας ομάδα από τη συνεργασία του με τον Μίκαελ Σκίμπε από τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Νέος προπονητής από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο κ.Ηρακλής Μεταξάς.

Ο νέος μας προπονητής έχει πολυετή εμπειρία στα γήπεδα της Bundesliga και έχει εργαστεί στην Augsburg, τη Darmstadt, τη Bochum, τη Leverkusen, τη Freiburg, την Εθνική Γερμανίας και την Εθνική Ελλάδας.

Ο κ.Μεταξάς αναμένεται να έρθει άμεσα, οπότε και θα συναντηθεί με τη Διοίκηση για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις της ομάδας στα μεταγραφικά και την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο κ.Μεταξάς δήλωσε στο pasgiannina.gr
“Με ιδιαίτερη χαρά επιστρέφω μετά από πέντε περίπου χρόνια στην Ελλάδα. Ευχαριστώ παρά πολύ την οικογένεια του κ. Χριστοβασίλη για την τιμή που μου έκανε. Ο ΠΑΣ είχε πολύ καλή πορεία τα τελευταία δυο χρόνια και θα συνεχίσουμε για ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Υπάρχει οργάνωση, υπάρχει διάθεση και υπάρχουν φιλοδοξίες εκ μέρους της διοίκησης και από την στιγμή που υπήρχε ταύτιση απόψεων και στόχων ήρθαμε σε συμφωνία. Ανυπομονώ για την πρώτη ημέρα στο γήπεδο με την ελπίδα ότι θα είναι κοντά μας και ο λαός του ΠΑΣ.”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο