Ο Γιάννης Αναστασίου στην κοπή πίτας του συνδέσμου προπονητών της ΕΠΣ Ηπείρου

0
221

Ο Αρτινός προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου, ήταν ο επίσημος καλεσμένος του συνδέσμου προπονητών Ηπείρου, στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού βρέθηκε ανάμεσα σε παλιούς γνώριμους, αφού τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον ΠΑΣ Πρέβεζα, για να ακολουθήσει η μεγάλη του καριέρα, σε Εθνικό, ΌΦΗ  και ομάδες της Ολλανδίας.

Στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο σύνδεσμος προπονητών Ηπείρου, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, πολλοί προπονητές της Πρέβεζας, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζας Σπύρος Ρεκατσίνας, τον οποίο συνδέουν χρόνια φιλίας με τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο σύνδεσμος προπονητών – όπως αναφέρει το onprevezanews.gr – βράβευσε τον Γιάννη Αναστασίου για την συνολική προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος για την τιμή που του έγινε.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού βρέθηκε στην Πρέβεζα, μαζί με την σύζυγό του και τον γιό του, στους οποίους γνώρισε τους παλιούς φίλους και συμπαίκτες στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Τον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Ηπείρου, εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Ανέστης Ζώης, ο αντιπρόεδρος Κυριάκος Παναγιωτίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Φίντζος, ο οποίος κέρδισε δωροεπιταγή αθλητικών ενδυμάτων.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος