Ντροπή! Διοικητικός Παράγοντας της Αναγέννησης Άρτας έβριζε τους παίκτες του Α.Ο. Κλειδίου

0
352

Σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Διοίκηση του Α.Ο. Κλειδίου καταγγέλλει υβριστική συμπεριφορά παράγοντα της Αναγέννησης Άρτας κατά την διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Αναγέννηση Άρτας – Α.Ο. Κλειδίου που έγινε στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης , που διεξήχθη την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας και βρήκε νικήτρια την ομάδα της Αναγέννησης Άρτας με σκόρ 2-1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοίκησης του Α.Ο. Κλειδίου

Όταν το ποδόσφαιρο είναι γιορτή !Το “ευ αγωνίζεσθαι” τίμησαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Άρτας και του Α.Ο. Κλειδίου καθώς και τα προπονητικά τιμ των δύο ομάδων στον μεταξύ τους αγώνα για την φάση των 8 του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. ΑΡΤΑΣ .Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την Διοίκηση της ιστορικής Αναγέννησης !

Στο 52″ του Βίντεο όπου παρουσιάζονται τα στιγμιότυπα του αγώνα Διοικητικό στέλεχος της ομάδας ακούγεται να αποκαλεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ως “χωριάτες” και επίσης να χρησιμοποιεί την λέξη ( γαμ………) Επίσης στο 2.’ και 15″ ο ίδιος παράγοντας εκφράζεται με χυδαίο τρόπο προς τον προπονητή της ομάδας μας λέγοντας επί λέξη σε έντονο τόνο ( Ρούφα Αχιλλέα )Θυμίζουμε στο στέλεχος της Αναγέννησης ότι την ιστορική ομάδα της Αρτας παιδιά και από τα χωριά μας τίμησαν φορώντας την φανέλα της .

Έξι (6) ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν παίξει στο παρελθόν στην Αναγέννηση !Σεβόμαστε τον φίλαθλο κόσμο της Αρτας , Σεβόμαστε τους παίκτες της Αρτινής ομάδας , Σεβόμαστε το προπονητικό τιμ και όλη την οικογένεια της Αναγέννησης και αυτό το αποδεικνύει όχι μόνο η συμπεριφορά μας ως Α.Ο.Κλειδίου στο ματς κυπέλλου αλλά οι σχέσεις φιλίας και συνεργασίας που υπήρχαν μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια !Η ομάδα μας θα συνεχίσει να πορεύεται με το κεφάλι ψηλά πιστεύοντας στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός , αγωνιζόμενη πάντα σε αθλητικά πλαίσια , με σεβασμό σε κάθε ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο της !Γιατί για μας το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι !Γιατί για μας ή ομάδα μας είναι οικογένεια !Γιατί για μας όλη η Άρτα είναι μια οικογενεια !