Ντούγιας Academy για Μαντζούκα: «Λευτέρη κάνεις περήφανους εμάς και όλο το Γιαννιώτικο μπάσκετ»

Ο Λευτέρης Μαντζούκας έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και από την Παρασκευή (18/12) ανήκει στον Παναθηναϊκό, με τον Προμηθέα να κάνει γνωστή την συμφωνία των δύο πλευρών και τους ”πράσινους” να ακολουθούν. Ο νεαρός ξεκίνησε από τα Ιωάννινα και τις ακαδημίες Ntougias Basketball Academy, οι οποίες έστειλαν το δικό τους μήνυμα στο “next best thing” του ελληνικού μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ακαδημίας: “Με αφορμή την ανακοίνωση της μεταγραφής του Λευτέρη Μαντζούκα στον Παναθηναϊκό από τον Προμηθέα Πατρών, θα θέλαμε ως Ntougias Basketball Academy, ακαδημία από την οποία ξεκίνησε ο Λευτέρης το ταξίδι του στο μπάσκετ, να τον συγχαρούμε για την σπουδαία αυτή εξέλιξη στην καριέρα του! 

Είναι μια μεταγραφή που και δικαιούται, βάσει της απόδοσής του, αλλά κυρίως του ανοίγει δρόμους για να δείξει το υπέροχο ταλέντο του. Ταλέντο που είδαμε από την πρώτη στιγμή και μας “υπαγόρευσε” να φροντίσουμε για την εξέλιξή αυτού του παιδιού. 

Λευτέρη, πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική αυτή πορεία που έχεις ξεκινήσει! Κάνεις περήφανους, όχι μόνο εμάς στην πρώτη μπασκετική σου οικογένεια, αλλά κυρίως όλο το Γιαννιώτικο μπάσκετ! 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα