Νίκος Ουσταμπασίδης: “Ο Καραϊσκάκης Άρτας προλαβαίνει να σωθεί”

0
301

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Καραϊσκάκη, Νίκος Ουσταμπασίδης και αναφέρθηκε στην ομάδα της Άρτας, στα προβλήματα της κατηγορίας, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι δεν δίνεται εμπιστοσύνη από τους συλλόγους στους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ άλλων, ο Ελληνας τεχνικός, σημείωσε: «Δεν ξέρεις ποτέ για το αύριο σ΄ αυτές τις κατηγορίες, οπότε δεν θέλω να μιλήσω για την επόμενη μέρα μου στον χώρο. Όσον αφορά τον Καραϊσκάκη έχει εγκαταστάσεις που ελάχιστες ομάδες διαθέτουν, γίνεται καλή δουλειά, όμως το βασικό είναι ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στη δεύτερη κατηγορία. Είναι τεράστιο το οικονομικό πρόβλημα και είναι απαράδεκτο να διεξάγεται το Πρωτάθλημα ενώ υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι απλήρωτοι. Ο Καραϊσκάκης προλαβαίνει να σωθεί, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά του αποτελέσματα. Έχουμε δύο ακόμα ματς και το ένα είναι κόντρα στον Λεβαδειακό που ελπίζουμε να είναι αδιάφορος βαθμολογικά και να πάρουμε τους πόντους που θέλουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Φέτος τα έσοδο στην κατηγορία είναι 100 χιλιάδες και τα έξοδα 500-600. Ας μας απαντήσουν οι αρμόδιοι φορείς πώς θα καλυφθούν;. Βλέπουμε ομάδες να μην κατεβαίνουν για να παίξουν».

«Δίκαια βγαίνουν πρωταθλητές στους δύο ομίλους Βέροια και Λεβαδειακός. Ο Βόρειος Όμιλος ήταν πιο ανταγωνιστικός. Είναι απαράδεκτο να βγαίνεις πρωταθλητής και να μην μπορείς να ανέβεις απευθείας στην μεγάλη κατηγορία».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να δώσουμε εμπιστοσύνη και χώρο στους Έλληνες ποδοσφαιριστές γιατί χωρίς Έλληνες δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Να δώσουμε ένα παράδειγμα με τον Πασά της Βέροιας. Αυτός ο παίκτης έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Δεν αξίζει να πάρει ευκαιρίες στη Super League 1; Οι ξένοι που έρχονται στην χώρα μας δεν τους ενδιαφέρει ο σύλλογος. Παλιά δεν ήταν έτσι το ποδόσφαιρο μας. Πρέπει και λόγω της κρίσης να στραφούμε στους Έλληνες παίκτες. Ήρθε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας να παρακολουθήσει το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και υπήρχε μόνο ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο».

Πηγή: liganews.gr