Νίκος Μπαδήμας: “H ομάδα έχει αυτοπεποίθηση – Η φιλοσοφία μας είναι παιχνίδι παιχνίδι” (vid)

0
400

Ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει ότι λειτουργεί άψογα και ο Αργύρης Γιαννίκης για να τιμήσει τους συνεργάτες του, έστειλε τον άμεσο συνεργάτη του, Νίκο Μπαδήμα να κάνει δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη στη novasports.gr . Αυτό θέλοντας να δείξει, την εκτίμηση του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, τον Νίκο Μπαδήμα, τον Ιωάννη Ντουρουντό, τον Σπύρο Χριστόπουλο, και το Νίκο Γκορτζή.

H ομάδα της Ηπείρου βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία, αλλά όλοι παραμένουν προσγειωμενοι και όπως είπε στις δηλώσεις του ο βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη, Νίκος Μπαδήμας, η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει. Κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ο Νίκος Μπαδήμας τόνισε «Σίγουρα πατάμε καλύτερα, η βαθμολογική μας θέση μας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Βγάλαμε φάσεις και τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση πλέον, βγαίνουν οι αυτοματισμοί και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο» τόνισε ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, συνεχίζουμε το θετικό σερί που έχουμε χτίσει και παιχνίδι με παιχνίδι κοιτάμε το που θα φτάσουμε. Μέχρι τώρα η φιλοσοφία μας ήταν παιχνίδι, παιχνίδι να κοιτάμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Κοιτάμε τον ΟΦΗ, το επόμενο ματς, Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στο τέλος θα δούμε που θα τερματίσουμε» συμπλήρωσε.

Για τους ημιτελικούς στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είπε. «Στην ημιτελική φάση που φτάσαμε ξέραμε ότι θα παίξουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Με όλο τον σεβασμό σε αυτά που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, μην ξεχνάμε ότι είναι νταμπλούχος και φαίνεται ότι θα είναι και πρωταθλητής, ξέρουμε πιο θα είναι το φαβορί, είναι ξεκάθαρο. Από εκεί και πέρα εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε την όποια ελπίδα έχουμε».