Νίκος Χρήστου – Από την Άρτα στον Ολυμπιακό και τώρα στην Εθνική Ελλάδος…

0
669

Ο Νίκος Χρήστου, πήγε στην ακαδημία του Ολυμπιακού το 2017 και τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός του έκανε την πρόταση και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Βασικός σε όλες τις τις Κατηγορίες του Ολυμπιακού, ο Νίκος Χρήστου ετοιμάζεται πλέον να φορέσει και την Γαλανόλευκη μετά την πρόσκληση που ήρθε από το προπονητικό τιμ της Εθνικής UNDER 19.

Όπως αναφέρει σε ποστ στο fb ο πατέρας του Νίκου, Αποστόλης Χρήστου

“Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική και σε σένα Νικολας Χρήστου που θα νιώσεις τι σημαίνει να φοράς την φανέλα με την ελληνική σημαία στο στήθος, πολλά συγχαρητήρια”.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "21:58 EPO-Hellenic Fo.. epo.gr UNDER19 CHAMPIONSHIP ωπαικου Νέων, ναστάσιοι Θέος, άλεσε ενόψει των αγώνων ωταθλήματος U19 Πάτρα αυπακτ ος,1 -16/11/2021) τους κολουύους ΕΠΩΝΥΜΟ ΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ΟΝΟΜΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ AEK ΠΑΟΚ ΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΣΙΟΥΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ AOK ΠΑΟΚ ΗΛΙΑ‘Σ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΕΡΑΣ ΡΙΠΟΛΗΣ AEK ΣΦΠ ΚΡΥΠΑΡΑΚΟΣ ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΚΑΣΤΑΝΑΡΑΣ ΚΑΡΑΚΟΥΤΗΣ ΤΖΑΒΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ LA.O ΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΕΥΘΥΜΙΟΣ BSTUGART Ο.ΣΦ.Π ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. onan vodafone Zénie avance coffeebery"