Νίκησε και τον Παναγροτικό Αγίου Σπυρίδωνα και συνεχίζει ακάθεκτος ο Α.Ο. Κλειδίου

0
384

Τον Χαβά του συνεχίζει ο Α.Ο. Κλειδίου που κέρδισε εύκολα με σκόρ 5-1 τον Παναγροτικό Αγίου Σπυρίδωνα και συνεχίζει μόνος πρώτος στον αγώνα που διεξήχθει στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Άρτας το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στις 15:00 στο Γήπεδο του Δημαριού. Η ομάδα του Αχιλλέα Μανιφάβα άνοιξε το σκόρ με τον Μίγδο στο 15′ λεπτό και το 2-0 διαμόρφωσε στο 22′ ο Μπαλαδήμας Λ. το 2-1 ‘έγινε στο 33′ με τον Γιώργο Νταλάκα το 3-1 διαμόρφωσε στο 55′ λεπτό ο Φελέκης και στο 78′ ο Μίγδος διαμόρφωσε το 4-1 και το 5-1 έγραψε ο Φ. Κατσαρός στο 88’ λεπτό.

Σκόρερς:

Διαιτητής: Σαρλής

Βοηθοί: Σκαμπαρδώνης – Πολύζος Κ.

Α.Ο. Κλειδίου(Αχιλλέας Μανιφάβας): Κανταρέλης , Χάρος(Γώγος) , Μανιφάβας Β. ,Μανιφάβας  Στ. , Κατσαρός Στ.(77’Μπαλαδήμας Γ.) Κατσαρός Φ. Μ Φελέκης(Γράδος) , Δήμος , Δράκος(77’ Αντωνίου) , ΜπαλαδήμαςΛ.(60’Βασιλάκης) , Μίγδος

Στον πάγκο ήταν: Μανιφάβας Δ. , Γράδος , Κακοχρήστος , Βασιλάκης , Αντωνίου , Μπαλαδήμας Γ. , Γώγος , Δήμος , Μπόνιας(τ/φ)

Παναγροτικός Αγίου Σπυρίδωνα(Λάζαρος Πουλιάνος): Γείτονας , Ντάκουλας , Μένα , Νταλάκας , Γεωργάρας Κ(82’Γεωργίου) , Μπαλλιας , Βαϊτσης , Μαυρομάτης(61’ Ντάκουλας Γ.) , Βράκας  Γεωργάρας Λ.(78’Μυφταράι)

Στον πάγκο ήταν οι: Γεωργάρας , Μυφταράι , Ντάκουλας Γ. Γεωργίου , Πουλιάνος Λ. , Μπότσαρης , Σέλτσος