Νίκη και μόνο νίκη για τον Θεσπρωτό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου

0
316

Τον Ολυμπιακό Βόλου υποδέχεται ο Θεσπρωτός την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στις 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Super League 2 με την νίκη να είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Χουάν Ραμόν Ρότσα στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορίας. Τον αγώνα έχει οριστεί Δραγάτης του Συνδέσμου(ΑΝ. Αττικής) με βοηθούς τους Κάλλης του συνδέσμου(Αν. Αττικής). και Νίκζας του Συνδέσμου(Λάρισας) 4ος ορίστηκε ο Ματσούκας του Συνδέσμου(Αιτωλοακαρνανίας) ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Κούλιας του Συνδέσμου(Κέρκυρας). Μ ετην ομάδα να έχει εκδώσει και σχετικές ανακοινωσεις για τον αγώνα.

Αναλυτικά

Τον Ολυμπιακό Βόλου υποδέχεται την Κυριακή 20 Μαρτίου ο Θεσπρωτός στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2. Η αναμέτρηση, η οποία θ’ αρχίσει στις 14.45 είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδα. Μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα ο Θεσπρωτός θα διεκδικήσει την επιστροφή στις νίκες. Η στήριξη της προσπάθειας των παικτών απ’ όλους μας είναι απαραίτητη. Την Κυριακή καταργούμε το αδιαχώρητο στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας και με τη θετική μας ενέργεια, τη φωνή και τον παλμό μας, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας και ενθαρρύνουμε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Μη λείψει κανείς!

Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Θεσπρωτού εν όψει του αυριανού (Κυριακή 20 Μαρτίου-ώρα 14.45) εντός έδρας παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Στεργίου και Γκάνσιερ και τον τραυματία Σταυρίδη. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Πατσέκο που αποθεραπεύτηκε.Η ΠΑΕ Θεσπρωτός απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών στον αυριανό αγώνα και να ενθαρρύνουν τους παίκτες να φτάσει στη νίκη.