Νέα συνάντηση SL2 με Αυγενάκη – «Χλωμή» η σέντρα στις 24/10!

0
171

Η Super League 2 ανακοίνωσε σήμερα νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού αύριο (19/10) το μεσημέρι και κατόπιν Δ.Σ., όμως αυτή την στιγμή δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην… ώρα του.

Παραμένει στον… αέρα η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την σημερινή (18/10) ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής μετά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου!

«Κατόπιν της νέας συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19.10.21 και ώρα 16:00 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 θα συνεδριάσει ακολούθως, μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 21.00 προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις», αναφερόταν σε αυτήν.

Πρακτικά, η αντιπροσωπεία της SL2 θα περιμένει να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με τις οικονομικές αξιώσεις που υπάρχουν από μέρους των ομάδων, προκειμένου να υπάρξει –επιτέλους- η… πολυπόθητη σέντρα.

Μια σέντρα που μετά από διαδοχικές αναβολές υποτίθεται πως είναι προγραμματισμένη στις 24 Οκτώβρη, αλλά με τοις υπάρχουσες συνθήκες φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο να μην μεταφερθεί για τις 31 του μήνα