Νέα πρόταση του Ηλία Καρίνου για να πάρει και πάλι την Αναγέννηση Άρτας

0
317

Με νέα δελτίο τύπου ο Ηλίας Καρίνος ζητά και πάλι να πάρει την ομάδα της Αναγέννησης Άρτας

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε

Θα ήταν ιδανικό η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ να είναι στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ και να αναλάβω την Διοίκησή της. Δυστυχώς ένα μήνα πριν δεν έγινε η αλλαγή διοίκησης που ζήτησα ,για να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την παραμονή στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Τώρα μοιραίως η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα βρεθεί στο τοπικό χωρίς καν να προσπαθήσει να το αποφύγει! Τα πράγματα στο τοπικό είναι δύσκολα τόσο οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά! Οικονομικά γιατί υπάρχουν πολλά έξοδα και λιγοστά έσοδα και το έλλειμμα στο τέλος θα φτάσει 80.000€ περίπου! Αγωνιστικά πρέπει η ομάδα να είναι έτοιμη να δώσει αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές όμορων νομών για να επανέλθει στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!!! Και αυτό έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας διότι τα πρωταθλήματα των γειτονικών νόμων είναι πιο ανταγωνιστικά από το δικό μας! Και πρέπει να οργανωθεί η ομάδα όχι μόνο για το τοπικό αλλά και για τα μπαράζ!
Επομένως η κατάσταση είναι δύσκολη και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Εξάλλου στο Νόμο Άρτας μόνο η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κατάφερε μέσω των μπαράζ να ανέβει στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ την περίοδο 2013-2014 έχοντας αντιπάλους τους πρωταθλητές των Νόμων ΠΡΕΒΕΖΑΣ -ΛΕΥΚΑΔΑΣ ,ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΚΙΔΑΣ! Επειδή όμως η τωρινή Διοίκηση δήλωσε αδυναμία να ανταπεξέλθει και να συνεχίσει, δηλώνω ότι αναλαμβάνω τα πάντα ως το τέλος της περιόδου παρ’ ότι δεν έχω καμία υποχρέωση! Και αυτό το κάνω διότι η αγάπη μου για την ομάδα είναι πάνω από χρήματα και τακτικές… Έξαλλου το ξανάκανα πάλι το 2011 πληρώνοντας πριν καλά καλά ξεκινήσω 30.000€… Και το τοπικό μόνο , στοίχισε 250.000€ Σε μένα και στους συνεργάτες μου! Εν κατακλείδι δηλώνουμε παρόντες και ανοιχτοί σε όποιον θέλει να βοηθήσει Διοικητικά στο πλάνο που θα θέσουμε αυστηρά, ενώ ο Δικηγόρος μας θα δει τα διαδικαστικά!
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΗΛΙΑΣ Π ΚΑΡΙΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ

ΥΓ1.Στη ζωή υπάρχουν και δυσκολίες, όμως εγώ δεν θέλω κάποιον που βρίσκεται σε δύσκολη θέση να αναγκαστεί να κάνει την έξοδο του Μεσολογγίου!
ΥΓ2.Ποτέ δεν πόνταρα στην αποτυχία της νυν Διοίκησης.
ΥΓ3. Εννοείται πως αν υπάρξουν άλλοι ενδιαφερόμενοι, εμείς αποχωρούμε και θα βοηθήσουμε κιόλας, μη μετέχοντας όμως στο Δ.Σ. !