Ναυτικός όμιλος Ιωαννίνων: Κοινές προπονήσεις για την κλασική αλλά και την Παράκτια Κωπηλασία

0
157

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιαννιώτες, Θεσπρωτοί, Θεσσαλονικείς έγιναν μία παρέα στην Παμβώτιδα!
Κοινές προπονήσεις στην κλασική αλλά και την Παράκτια Κωπηλασία

Μία καλή γεύση από το ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα της Παράκτιας
Κωπηλασίας είχαν την ευκαιρία να πάρουν δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από ταΓιάννενα και την Ηγουμενίτσα, παρέα με αντίστοιχη αποστολή από τη Θεσσαλονίκη,η οποία βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Την πρωτοβουλία είχε ο Σύλλογος Ομίλων Θαλάσσης και το Coastal Rowing ClubThessaloniki των παγκόσμιων Πρωταθλητών της Κωπηλασίας Νίκου και ΑποστόληΓκουντούλα, ενώ οικοδεσπότης ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. Αθλητές τουΝ.Ο.Ι., του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας και του Ο.Φ.Θ. έκαναν προπόνησηυπό ιδανικές καιρικές συνθήκες στη λίμνη Παμβώτιδα και εργομετρικές δοκιμασίεςστις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου.

Απόλαυσαν κλασική Κωπηλασία μεβάρκες τις οποίες παρείχε ο Ν.Ο.Ι., ενώ παράλληλα δοκίμασαν και το άθλημα τηςΠαράκτιας Κωπηλασίας σε σκάφη coastal, με το οποίο ασχολούνται ενήλικεςαθλητές. Όλα αυτά με φόντο την πόλη των Ιωαννίνων, το Κάστρο και τις χιονισμένεςκορυφές των Τζουμέρκων που μάγεψαν τους φιλοξενούμενους!

Ανάμεσα στουςσυμμετέχοντες και η Θεσπρωτή χάλκινη Ολυμπιονίκης του Λονδίνου ΑλεξάνδραΤσιάβου!O N.O.I. ευχαριστεί τον Ο.Φ.Θ. και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας γιατην επίσκεψή τους στα Γιάννενα και τις κοινές προπονήσεις στη λίμνη Παμβώτιδα,όπου είχαν την ευκαιρία οι συμμετέχοντες των τριών σωματείων να γίνουν μία πολύ
μεγάλη αθλητική παρέα!


Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων