Μπόλονι: «Ο Αλαφούζος αξίζει το βραβείο Νόμπελ»

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό μίλησε σε ρουμανικό Μέσο (gsp.ro) ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα, λέγοντας: «Δεν το βλέπω ως πίεση αλλά ως επιθυμία να αφήσω κάτι πίσω μου. Ίσως είμαι πολύ εγωιστής αλλά για εμένα είναι ανάγκη, με ικανοποιεί. Αυτού του είδους η πίεση δεν με ενοχλεί, είμαι σε ανταγωνισμό με τον εαυτό μου».

Όσο για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος, o 67χρονος τεχνικός είπε: «Έχουμε κάποια πλάνα στον Παναθηναϊκό, θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Το οικονομικό πρόβλημα που είχε η ομάδα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Ντινάμο, για παράδειγμα. Έγιναν λάθη σε δύσκολα χρόνια, προέκυψε και η παγκόσμια οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα η ομάδα να φτάσει οικονομικά στην καταστροφή. Ο λογαριασμός έφτασε κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ! Ο ιδιοκτήτης ήταν αυτός που συμφώνησε να πληρώσει, γιατί είχε την δυνατότητα να το κάνει. Ειλικρινά ένας άντρας σαν αυτόν αξίζει το βραβείο Νόμπελ, αλλά δεν μπορεί να πάει στα παιχνίδια λόγω των οπαδών».

Ανάμεσα σε άλλα, ρωτήθηκε για την ηλικία του και σχολίασε χιουμοριστικά: «Nομίζω δεν έχετε ενημερωθεί. Μόλις έκλεισα τα… 30! Αγγίζεις ένα θέμα που πάντα ενοχλεί έναν άνθρωπο μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία . Η απάντηση για να μένεις νέος είναι μία: η δουλειά! Μέρα με την μέρα αφιερώνω μιάμιση ή δύο ώρες στον εαυτό μου».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα