Μπόλονι: «Εξαιτίας του κορωνοϊού υπάρχει κρίση – Τίποτα δεν δούλεψε, καλύτερα να μη μιλάμε τώρα»

0
327

Ο Λάζλο Μπόλονι θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

«Τίποτα δεν δούλεψε ουσιαστικά. Ο αγώνας χάθηκε μέσα σε δέκα λεπτά. Όταν μια ομάδα δέχεται τόσο γρήγορα δύο χτυπήματα στο κεφάλι έχει δυσκολία να μπορέσει να ανακάμψει», τόνισε αρχικά στην κάμερα της COSMOTE TV.

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως η ομάδα του διέρχεται αγωνιστική κρίση, απάντησε: «Εξαιτίας του κορωνοϊού υπάρχει κρίση. Όταν τα πράγματα γίνονται λίγο δυσκολότερα, αυτό συμβαίνει. Δεν θέλω να δώσω μαθήματα, αλλά ας είναι οι τόνοι πιο χαμηλοί. Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά είχαμε και πολύ καλές στιγμές. Άρα, ας πέσουν οι τόνοι».

Για το τι έφταιξε και η ομάδα του βρέθηκε στο 0-2, είπε: «Σκέφτομαι λίγο τον τραυματισμό του Βέλεθ στη διάρκεια της προθέρμανσης. Με όλο τον σεβασμό αρχίσαμε με έναν στόπερ που δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος εκείνη τη στιγμή. Πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε τις ελλείψεις που έχει η ομάδα μας. Ας κρατήσουμε όμως τον έλεγχο, γιατί όταν ήμασταν 100% φέραμε καλά αποτελέσματα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους αντιπάλους γιατί και στους δύο αγώνες έδειξαν την ανωτερότητά τους. Σταματώ εδώ, γιατί θεωρώ ότι αυτές τις στιγμές είναι καλύτερο να μη μιλάμε».