Μπέκας: “ Συγγνώμη από τον κόσμο – Η Πρέβεζα θα βρει το δρόμο της – Είναι μεγάλη ομάδα”

0
340

Στο τρίτο ημίχρονο της ισοπαλίας (0-0) του ΠΑΣ Πρέβεζας με τον Αμβρακικό Λουτρού , ο προπονητής του ΠΑΣ Άγγελος Μπέκας σχολίασε:

“Δεν ξέρω αν υπάρχει ορισμός της τύχης. Αξίζαμε να μείνουν στην κατηγορία. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά. Μας έλειψε η τύχη. Το πρόγραμμα που είχαμε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ήταν πολύ σκληρό, με τρία εκτός έδρας ματς. Νομίζω και οι 6 βαθμοί που χάσαμε και ο τρόπος που έγινε. Κρατάμε τα θετικά. Υπάρχει μία αναγνώριση από τους αντιπάλους για την ομάδα. Θα πρέπει να ζητήσουμε και ένα συγνώμη από τον κόσμο. Εμείς ως team για το λάθος που έγινε. Οφείλουμε να το πούμε. Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε αυτό το λάθος η ομάδα θα πήγαινε αρκετά ψηλά. Είχε την ψυχολογία να πάει πιο ψηλά. Μετά την επανέναρξη ήταν διαφοροποιημένη η ομάδα. Ήταν 3-4 παιδιά που είχαν δεθεί με την ομάδα και είχαν μπει στο κλίμα της ομάδας και έλειψαν.

Γενικά η ομάδα έδειξε καλή αγωνιστική εικόνα, αλλά μας έλειψε η τύχη σε συνδυασμό με κακές διαιτησίες σε μερικά ματς.

Μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες. Η Πρέβεζα θα βρει το δρόμο της. Είναι μεγάλη ομάδα. Υπάρχει επόμενη ημέρα, απλώς θέλει συσπείρωση δίπλα από αυτό το όνομα που λέγεται ΠΑΣ Πρέβεζα. Όσο μπορεί να βοηθήσει ο καθένας από διάφορα πόστα. Για την Πρέβεζα είναι δεδομένο πως θα μπει στο γήπεδο για να κάνει πρωταθλητισμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι.

Δεν ήταν πρωτάθλημα αυτό του ενός γύρου. Αδικεί όλες τις ομάδες. Να έχουμε υγεία”.