Μπέκας: «Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολα διαμορφωμένη κατάσταση»

0
427

Διαβάστε την συνέντευξη του προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα:

-Είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες να επανέλθουν έπειτα από μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα σε ποια κατάσταση βρίσκεται;

“Όντως μετά από σχεδόν 4,5 μήνες βρισκόμαστε ξανά στο γήπεδο. Πραγματοποιήσαμε τα τεστ όπως προβλέπεται απ’ το πρωτόκολλο και όλα πήγαν καλά, αφού δεν ανιχνεύτηκε κάποιο κρούσμα κορονοϊού, κάτι που μας βοηθά να μπούμε σε αγωνιστική δράση. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολα διαμορφωμένη κατάσταση. Πρέπει μέσα σε τρεις εβδομάδες και μετά από τόσο μεγάλη αποχή, να καταφέρουμε να φέρουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο την ομάδα, ώστε να είμαστε μέσα στο γήπεδο ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε τους στόχους μας”.

-Σε σχέση με την ομάδα που κατέβηκε στο γήπεδο πριν τη διακοπή υπάρχουν αλλαγές;

“Ναι υπάρχουν αλλαγές, έχουν φύγει κάποια παιδιά και η ομάδα έκανε κάποιες μεταγραφές για να καλύψει τα οποία κενά άφησαν τα παιδιά που έφυγαν”.

-Όλη αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο φέρνει νέα νοοτροπία στο άθλημα ή το έχει πάει πίσω;

“Υπήρξε μια αστοχία συνολική, στην αντιμετώπιση του αθλητισμού. Ο αθλητισμός μπορεί να πειθαρχήσει ομαδικά στους χώρους του πολύ πιο εύκολα από άλλους”.

-Μπορεί ο ΠΑΣ Πρέβεζα να αποκτήσει δική του ποδοσφαιρική ταυτότητα;

“Είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση αυτή. Όλα εξαρτώνται από την διοίκηση και τον στόχο που επιλέγει το ΔΣ. Η εικόνα που έχουμε από το σημερινό Δ.Σ. είναι νομίζω προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλει υπομονή, επιμονή και πολύ όρεξη για να μπορέσουμε να δούμε επιτέλους τον ΠΑΣ Πρέβεζα που ονειρευόμαστε”.