Μόνο με εμβόλιο η είσοδος στα γήπεδα

0
379

Στη νέα δεσμίδα μέτρων της Κυβέρνησης κατά της διασποράς του κορονοϊού εντάχθηκε η είσοδος σε αθλητικούς χώρους, κλειστούς ή ανοικτούς, αποκλειστικά και μόνο για εμβολιασμένους ή όσους νόσησαν πιστοποιημένα κατά το τελευταίο 6μηνο.

Αποκλειστικά και μόνο για εμβολιασμένους ή όσους έχουν πιστοποιήσει τη νόσησή τους εντός 6μηνου θα επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα, σύμφωνα με τη νέα δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά “οι κλειστοί και ανοιχτοί χώροι άθλησης θα είναι προσβάσιμοι μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες μέχρι έξι μήνες πριν. Έλεγχος βεβαίωσης νόσησης ή εμβολιασμού θα γίνεται στην είσοδο του αθλητικού χώρου με την εφαρμογή covid free app”.

Επίσης “τα κλειστά γυμναστήρια θα λειτουργούν για για εμβολιασμένους και νοσήσαντες έως 6 μήνες από τη διάγνωση και ανεμβολίαστους που έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν. Έλεγχος θα γίνεται στην είσοδο της επιχείρησης“.