Μεταξάς: «Σημαντική η νίκη, δε μιλάμε για πλέι οφ»

0
328

Στο γεγονός πως αυτήν τη στιγμή δεν γνωρίζει καν ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι κοντά ή μακριά από την εξάδα στάθηκε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άρη.

Ο Ηρακλής Μεταξάς τόνισε πως έπαιξαν αμυντικά στο πρώτο μισάωρο, πως όλες οι νίκες είναι σημαντικές και θεωρεί πως στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν πιο επιθετικά και δεν δέχτηκαν τόση πίεση.

Αναλυτικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί, όταν νικάς τον Άρη και ειδικά μέσα στην έδρα σου, είναι πολύ σημαντική η νίκη. Στο πρώτο ημίωρο, παίξαμε αρκετά αμυντικά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το αλλάξαμε και είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, έδειξαν χαρακτήρα και δεν έχω κανένα παράπονο από αυτούς».

Για το αν αυτή η νίκη είναι η πιο σημαντική στη σεζόν: «Κάθε παιχνίδι μας δίνει τρεις βαθμούς, δεν έχει αλλάξει αυτό. Σίγουρα, κάθε νίκη είναι πολύτιμη, αλλά μας δίνει μόνο τρεις βαθμούς και τίποτα παραπάνω».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Παίξαμε πιο δυνατά, βγήκαμε μπροστά στην επίθεση, ανταπεξήλθαμε στην πίεση του Άρη, το δείξαμε και απέναντι στον Ολυμπιακό, παρότι δεν πήραμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να μας πίεσε ο Άρης στη μικρή μας περιοχή, αλλά το διορθώσαμε αυτό και γι’ αυτό πήραμε τη νίκη».

Για το πόσο κοντά είναι η ομάδα στην εξάδα: «Δεν έχω ιδέα, εγώ κοιτάω μόνο το επόμενο παιχνίδι και τίποτα άλλο».

Πηγή:sport-fm.gr