Μεταξάς: «Να βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις»

0
300

Στην εικόνα που βγάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο στάθηκε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Super League 1.

Ο Ηρακλής Μεταξάς τόνισε πως ο κόσμος του ΠΑΣ βλέπει τι κάνουν οι παίκτες του στο γήπεδο, θεωρεί πως δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να τους κάνει πολλές ευκαιρίες, πιστεύει πως οι «πράσινοι» τους πίεσαν αρκετά στο ματς, περιμένει καλύτερα πράγματα στη συνέχεια των πλέι οφ και έθεσε ως στόχο να κάνουν αυτά που ζητάει ο ίδιος στο γήπεδο.

Αναλυτικά

Για το χειροκρότημα από τον κόσμο του ΠΑΣ: «Ο κόσμος είδε ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα που δοκιμάσαμε στην προπόνηση, είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, είναι τέταρτο ματς που δεν δίνουμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχουμε δεχτεί μόνο ένα τέρμα.
Μου άρεσε πολύ ο Παναθηναϊκός, μας ζόρισε αρκετά, εμείς δοκιμάσαμε πράγματα που κάναμε στις προπονήσεις και μας βγήκαν».

Αν είναι ικανοποιημένος, παρά το ότι η ομάδα του δεν νικά: «Σε αυτό το στάδιο θέλω να κάνουμε το επόμενο βήμα, ακόμα και να χάσουμε, που είναι κάτι που προφανώς δε θέλουμε, αν κάνουμε πράγματα που βγάζουμε στην προπόνηση εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, προσπαθούμε και πιστεύω ότι στο επόμενο διάστημα θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι από τα παιδιά».

Για τον στόχο του ΠΑΣ: «Αν γίνει αυτό που λέω, θα έρθει αυτόματα. Ο στόχος είναι να κάνουμε αυτό που πρέπει και να ενεργούμε σωστά στο γήπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr