Μεταξάς: «Μας έλειψαν οι πέντε βαθμοί»

0
307

Ο Ηρακλής Μεταξάς ελπίζει σε επιστροφή των πέντε βαθμών που πρωτόδικα αφαιρέθηκαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να μη χαθεί η θέση στα playoffs που κέρδισε μέσα στο γήπεδο και η οποία για την ώρα πηγαίνει στον ΟΦΗ.

«Μας έλειψαν οι 5 βαθμοί. Πήραμε και 5 βαθμούς που δεν τους έχουμε αυτή τη στιγμή. Στο γήπεδο πήραμε 40 πόντους και η ομάδα γι’ άλλη μια φορά έδειξε τον χαρακτήρα της. Κάποια στιγμή φτάσαμε να είμαστε χωρίς 14 παίκτες. Είχαμε ένα σωρό ιώσεις. Αν μπαίνατε σήμερα στα αποδυτήρια ήταν σαν σανατόριο όπως έβηχαν όλα τα παιδιά. Έπαιξαν αρκετά παιδιά άρρωστα, φάνηκε αυτό με τις δυνάμεις, αλλά και πάλι δεν τα παρατήσαμε και πήραμε τον πόντο εκτός έδρας», τόνισε ο προπονητής των Ηπειρωτών μετά το 0-0 με τον Βόλο.

Πάντως η συμμετοχή ή μη στα playoffs δεν αλλάζει για τον ίδιο την ικανοποίηση που έχει για την προσπάθεια και την πορεία της ομάδας του. «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, το να πάρεις 40 πόντους, να μπεις στα playoffs με όλες αυτές τις ελλείψεις, όπως τον Κόντε που λείπει από την πρώτη μέρα, να έχεις πάρει ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης δύο φορές, μόνο μπράβο μπορώ να πω σ’ αυτά τα παιδιά. Τους πόντους που πήραμε τους πήραμε δείχνοντας χαρακτήρα. Γι’ άλλη μια φορά σήμερα τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου το δείξανε τα παιδιά. Ήμασταν οι μισοί στην προπόνηση και χρειάστηκε να μπούμε κι εγώ και οι φροντιστές για να έχουν αντιπάλους και όχι ομοιώματα. Άμα σκεφτούμε όλα αυτά, φανταστικά παίξανε τα παιδιά σήμερα».

Πηγή:sport-fm.gr