Με το νέο χρόνο θα επιστρέψει στα γήπεδα η ομάδα Βόλλευ του Αχιλλέα Νεοχωρίου

0
200

Αναλυτικά το δέλτιο τύπου της ομάδας του Αχιλλέα Νεοχωρίου:

Ανάμεικτα συναισθήματα με αποχωρήσεις και νέο αίμα!!!Στις 9 Ιανουαρίου 2022 καλώς εχόντων των πραγμάτων ο σύλλογός μας θα επιστρέψει στα γήπεδα με πρώτο αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα στα Γιάννενα για το πρωτάθλημα Κορασίδων. Περάσανε σχεδόν δύο χρόνια (9 Φεβρουαρίου 2020 τελευταίο παιχνίδι με τον Α.Σ. Γιάννενα για το πρωτάθλημα Νεανίδων) μακριά από τα γήπεδα, μια αποχή καταστροφική, με πολλά παιδιά να μην έχουν όρεξη και διάθεση επιστροφής, αλλά και ίδιοι οι γονείς να είναι φοβισμένοι, να μην τα αφήνουν να επιστρέψουν.

Από την ομάδα μας και την πρώτη σαιζόν 2019-20 έχουν σταματήσει για διάφορους λόγους συνολικά 17 κορίτσια και 10 αγόρια, ένας αριθμός αρκετά υψηλός για μια μικρή κοινωνία όπως είναι το Νεοχώρι. Και είναι από τα κορίτσια οι: Δήμητρα Υφαντή, Δήμητρα Γκλλάβα, Σοφία Μαλτέζου, Αμαλία Πορτοβάρα, Αποστολία Ρίζου, Μαρία Παπασιώζου, Ελβίρα Μπούλλα, Στεφανία Κοστρένι, Ανθή Παπαιωάννου, Βασιλική Χαλκιά, Φωτεινή Μπαλάτσα, Ηλιάνα Παππά, Νεφέλη Χήρα, Μαριάννα Παππά, Ντεσιάνα Αλουσάϊ, Ειρήνη Κωστακιώτη και Μαρίνα Πατρόζου, με τις δύο τελευταίες να συνεχίζουν σε άλλους συλλόγους μεγαλυτέρων κατηγοριών. Κάποιες εκ των παραπάνω (Στεφανία Κοστρένι, Ντεσιάνα Αλουσάϊ , Μαριάννα Παππά και Ελβίρα Μπούλλα) είναι μεγάλες απώλειες γιατί είναι Παγκορασίδες και μάλιστα αυτές που ξεχώριζαν και πάνω τους στηριζόταν ο προπονητής μας για μια ανταγωνιστική ομάδα στα πρωταθλήματα Κορασίδων , Παγκορασίδων).

Η κατάσταση στα αγόρια ακόμη χειρότερη, μη αναστρέψιμη. Η φουρνιά των παιδιών γεννηθέντα το 2005-06 που είχε πολλές πιθανότητες διάκρισης στα πρωταθλήματα Παίδων και Παμπαίδων, με τον προπονητή μας να αφιερώνει πολλές ώρες δουλειάς πάνω τους δεν υπάρχει πλέον γιατί μαζικά σταματήσανε, άλλοι για τα μαθήματα, άλλοι για άλλα αθλήματα και άλλοι γιατί η όρεξή τους πλέον είναι τα κινητά-τάμπλετ και η καθιστική ζωή. Και ήταν οι Φώτης Αναστασίου, Χρήστος Παππάς, Αποστόλης Μπαλάτσας, Ντανιέλ Νάσο, Μπρούνο Σάνη, Άρης Σκούρτης, Άγγελος Βέλο, Ανέστης Κιόρρη, Θανάσης Κοσμάς και Σπύρος Τζοβάνος.

Η ζωή όμως συνεχίζεται και με νέο αίμα θα συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα, αρχής γενομένης με τις Κορασίδες όπου θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, θα πάρουμε εμπειρίες και μιας και όλες είναι παγκορασίδες στο πρωτάθλημά τους θα επιδιώξουμε την διάκριση. Και είναι οι: Μελίνα Τσίνα, Μελίνα Ράπτη, Άννα Μαρία Κατσίμπρα, Αλεξάνδρα Γόγαλη, Ευαγγελία Αθανασίου, Χριστίνα Φάκου, Φαίη Μπακόλα, Λευκοθέα Κοσμά, Ιωάννα Θεοχάρη, Θάλεια Βούλγαρη, Μάρθα Οικονόμου, Αντζελίνα Σεχάϊ, Ευαγγελία Κοτσιάνη, Μαριάννα Τσώλη, Έφη Τσώλη, Χριστιάνα Ντανάϊ, Λυδία Χαλκιά, Κατερίνα Τζαμούρα.