Με το … αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Καραϊσκάκης Άρτας στη Super League 2 καθώς ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων. Σκόρερ για τους Βοιωτούς οι Μυτίδης και Μύγας.
Στο 8′ ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με τον Μυτίδη, ο οποίος με σουτ μέσα από μικρή περιοχή έγραψε το 0-1. Στο μισάωρο ο Νίλι έπιασε ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ και ο Σοϊλεμέζογλου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Το 0-2 τελικό σημείωσε με κεφαλιά ο Μύγας στο 55’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Βήχου. Ο Καραϊσκάκης απείλησε στο 62’ με πλασέ του Φελίπε και στο 68’ με σουτ του Δερμιτζάκη, όμως δεν κατάφερε να μειώσει.
Η ομάδα της Άρτας επιχείρησε να απειλήσει στο δεύτερο μέρος αλλά ο Λεβαδειακός κράτησε ότι είχε χτίσει στο πρώτο, διπλασίασε τα τέρματά του και έφυγε με το πρώτο διπλό από το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων.
Συνθέσεις:
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Αργυρίου): Σοϊλεμέζογλου, Τάμπας, Παπανίκου, Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας (83’ Φετεινίδης), Λόβριτς, Γαλεάδης (59’ Λουίς Φελίπε), Νταλακούρας (70’ Ρεμπάγκουκα), Δούμτσιος, Δεινόπαπας (83’ Μαραθωνίτης), Κορέλας (46’ Δερμιτζάκης).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ, Πολέτο (84′ Θεοχάρης), Συμελίδης (84′ Μαρίνος), Νίλι (60’ Νίκας), Μυτίδης (73’ Τζιώρας).
Διαιτητής: Τσέτσιλας Κ. (Γρεβενών)
Βοηθοί: Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών)
4ος: Τάσης (Ηπείρου)