Με τη χαρά μείναμε…

Ούτε 24 ώρες δεν “έκλεισε” η απόφαση για την πιλοτική επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Μια απόφαση που μιλούσε για ένα ποσοστό 10% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου με ανώτατο αριθμό θεατών σε κάθε γήπεδο τους 3.500. Μάλιστα οι θεατές δεν θα καθόντουσαν στην ίδια θύρα, αλλά θα ήταν διανεμημένοι ισότιμα σε κάθε θύρα για να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Μια απόφαση που επισημοποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από την Super League Interwetten μαζί με ένα ειδικό πρωτόκολλο.

Η χαρά των φιλάθλων για επιστροφή στην “καθημερινότητα του Σαββατοκύριακου” και στα γήπεδα έστω και με τη μορφή που έγινε γνωστή τη Δευτέρα, δεν κράτησε πολύ καθώς το πρωί της Τρίτης (20/10) με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η σχετική ανακοίνωση: “Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες”.

Άγγελος Μπάρκας

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα