Με Σάλιακα, Μαυροπάνο και Κούτρη στις κλήσεις της Εθνικής

0
287

Ο Φαν’τ Σιπ ανακοίνωσε τις κλήσεις του αντιπροωπευτικού μας συγκρότηματος για τα ματς με Κόσοβο και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Mε νέο πρόσωπο τον Γιάνννη Παπανικολάου οι κλήσεις της Εθνικής ομάδας. Χωρίς τον Γιώργο Γιακουμάκη, τους τραυματίες Πέλκα, Φορτούνη και τον Μπακάκη.

Την αποστολή για το φιλικό με την Ελβετία (1/9 – 21:45, Βασιλεία) και τους δύο κρίσιμους αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ με Κόσοβο (5/9 – 21:45, Πρίστινα) και Σουηδία (8/9 – 21:45, ΟΑΚΑ) ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις, απουσιάζουν ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο Μιχάλης Μπακάκης και οι τραυματίες Πέλκας, Φορτούνης. Παρθενική κλήση για τον 22χρονο μέσο Γιάννη Παπανικολάου, που αγωνίζεται στην πολωνική Ρακόφ.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Φαν’τ Σιπ:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Κώστας Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, Ταξιάρχης Φούντας, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.