Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World Tennis Tour J4 Preveza

0
198

Το Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή των τελικών Αγοριών, Κοριτσιών και διπλών θα ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World Tennis Tour J4 Preveza, που διεξάγεται στα γήπεδα της Κυανής Ακτής από το περασμένο Σάββατο.

Μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο κ. Τάκης Παππάς Διευθυντής Αγώνων WORLD TENNIS TOUR J4 PREVEZA και εκλεγμένο μέλος της επιτροπής Tennis Europe Professional Tennis & Officiating Committee, αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον των αθλητών από όλο τον κόσμο (φέτος οι δηλώσεις ξεπέρασαν τους 730) για συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που είναι βαθμολογούμενο.
Πρόκειται για ρεκόρ δηλώσεων συμμετοχής τα τελευταία 12 χρόνια, τονίζει ο κ. Παππάς, που είναι αποτέλεσμα των επιτυχημένων διοργανώσεων που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια από την Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας.


Ο κ. Παππάς μίλησε και για τα μέτρα που λαμβάνονται λόγω της πανδημίας σημειώνοντας ότι υπάρχουν αυστηρά πρωτόκολλα και πως αυτός είναι και ο λόγος που οι αγώνες γίνονται χωρίς κοινό.


Ο ίδιος θύμισε ότι έχουν γίνει παρεμβάσεις στα γήπεδα του τένις τόσο από τη δημοτική αρχή όσο και από το σύλλογο και αναφέρθηκε στη στήριξη του Δήμου Πρέβεζας και της Περιφέρειας για τη διοργάνωση των αγώνων.


Η συνέχιση του Παγκόσμιου Τουρνουά Τένις, μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης, για 12η χρονιά στην Πρέβεζα αποτελεί το επιστέγασμα των μεγάλων προσπαθειών που κάνει η Γυμναστική Ένωση αφού για δέκα μέρες η πόλης μας βρίσκεται στην επικαιρότητα και την επισκέπτονται αθλητές από όλο τον κόσμο μαζί με τους γονείς τους και τους προπονητές τους.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται