Με … Κλάτενμπεργκ το Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας

0
401

Υπό το βλέμμα του Βρετανού Αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ / ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Καραισκάκη Άρτας με την Δόξα Δράμας την Κυριακή (18/4) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 2 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Η αρτινή ομάδα είχε προσκαλέσει στο παρελθόν τον επικεφαλής της ΚΕΔ να βρεθεί στην πόλη και να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι της ομάδας, με τον κο Κλάτενμπεργκ να αποδέχεται την πρόσκληση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ εκφράζει την μεγάλη χαρά και τιμή για την παρουσία του Βρετανού Αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ / ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στο παιχνίδι της ομάδα μας με την Δόξα Δράμας την Κυριακή (18/4/2021) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 2 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Η αποδοχή της πρόσκλησής μας και η παρουσία του κου Κλάτενμπεργκ στο σημαντικό παιχνίδι της ομάδας μας είναι ιδιαίτερα τιμητική τόσο για την ομάδα μας όσο και για την πόλη μας. Ευελπιστούμε η παρουσία του κ. Κλάτενμπεργκ σε παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League 2 να συνεχιστεί και στις επόμενες κρίσιμες αγωνιστικές μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.”