Με απόντα τον Κουατένγκ στην Άρτα ο Εργοτέλης

0
433

Η τελευταία προπόνηση επί Κρητικού εδάφους διεξήχθη σήμερα (29/1) ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν χαμηλής έντασης καθώς μετά την προθέρμανση οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, δούλεψαν πάνω στην τακτική. Αμέσως μετά το γκρουπ των παικτών που δεν ξεκίνησαν τον αγώνα με τα Χανιά έκαναν προπόνηση στα τελειώματα φάσεων με συνδυαστικό παιχνίδι. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαρρής και Κουτάντος ενώ ο Ποζατζίδης μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Kwateng ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έχει τράβηγμα στον δικέφαλο. 

Η αποστολή που επέλεξε ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης για το επερχόμενο παιχνίδι αποτελείται από τους: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Kacurri, Neral, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Κόλα, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Αλεξάκης Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Αppi, Κοκκίνης

Η ομάδα θα “πετάξει” το πρωί του Σαββάτου για Αθήνα όπου και θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο του Ακράτητου και εν συνεχεία οδικώς θα μεταβεί στην Άρτα.