Ματσάρα με ανατροπή στην ανατροπή και “X” στην Άρτα

0
510

Έκανε φοβερό πρώτο ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ , ανέτρεψε και το σκορ αλλά στο τέλος έμεινε στην ισοπαλία ο Καραϊσκάκης Άρτας.

Χορταστικό ματς με χιτσκοκικό φινάλε διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων με την ομάδα τηςΆρτας να ισοφαρίζεται στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και να ολοκληρώνει το ματς στην ισοπαλία 3-3 με την Παναχαϊκή για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Μάγγου να είναι η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και να να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο (3′) με το απειλητικό σουτ του Ρούνει να περνά λίγο έξω. Το γκολ ήρθε στο (5′) έπειτα από σωρεία σουτ μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής, ο Λόβριτς έπιασε ένα πολύ όμορφο σουτ και έβαλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Η Αρτινή ομάδα συνέχιζε να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις. Αρχικά, η συνεργασία Ρούνει και Ντίας Γκρεγκόριο να κόβεται πριν οι δυο παίκτες μπουν στην περιοχή ενώ λίγο μετά ο δεύτερος έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς βρέθηκε σε τετ α τετ αλλά ο Κολοβούρης ήταν σωτήρας της ομάδα του, απέκρουσε και έδιωξε. Η Παναχαική έκανε την πρώτη της ευκαιρία στο (20′) με σουτ του Μπάτροβιτς αλλά ο Μπουργάνης μπλόκαρε άνετα.

Ο επιθετικός μονόλογος του πρώτου μέρους συνεχίστηκε για την ομάδα της Άρτας με τα σουτ των Δούμτσιου, την προβολή του Ρούνει αλλά και την κεφαλιά του Ναζίμ να μην αλλάζουν τη ροή του ματς. Η ισοφάριση της Παναχαϊκής ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το γκολ του Κουσκουνά για το 1-1.

Στο δεύτερο ο Καραισκάκης (50′) ξεκίνησε με την καλή ευκαιρία, όταν ο Λουίς Φελίπε βρήκε αμαρκάριστο τον Ρούνεϊ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το σουτ του τελευταίου κόντραρε στον Μαρκοπουλιώτη και έφυγε κόρνερ. Στο (51′) από εκτέλεση φάουλ του Τάμπα, ο Θεολόγου έπιασε την κεφαλιά αλλά αυτή τη φορά βγήκε εκτός.

Στο (63′) η Παναχαϊκή έκανε το 1-2, όταν από φάουλ του Μπάτροβιτς, ο Μπουργάνης αρχικά απέκρουσε αλλά βρήκε τη μπάλα ο Λαρέα και σκόραρε. Οι γηπεδούχοι από εκείνο το σημείο ξεκίνησαν την ανατροπή αφού στο 72′ από γύρισμα του Κορέλα, ο Μαύρου ήταν ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι και έγραψε άνετα το 2-2.

Στο (82′) η εκτέλεση του φαουλ από τον Μπεκατώρο έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κολοβούρη. Στο 83′ χάθηκε η μοναδική και τεράστια ευκαιρία της γηπεδούχου να τελειώσει το ματς. Όταν από την νέα κούρσα του Κορέλα στο 83′, ο Δούμτσιος έγινε κάτοχος της μπάλας από τις κόντρες, έκανε και το γύρισμα, ο Μαύρου ήταν σε θέση βολής αλλά πάτησε τη μπάλα και δε μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα με τον Κολοβούρη να διώχνει την μπάλα.

Ό,τι με επιμονή και ευκαιρίες έψαχνε να βρει η ομάδα του Μάγγου το βρήκε στο 87‘. Από την υπέροχη ενέργεια του Ρούνει που σούταρε και νίκησε τον Κολοβούρη για το 3-2. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης από κόρνερ προήλθε το γκολ του Μπάτροβιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ 3-3.

Σκόρερ: Λόβριτς (5′), Μαύρου (71′), Ρούνει (87) | Κουσκουνάς (45′), Λαρέα (65), Μπάτροβιτς (90+3)

Κίτρινες: Ναζίμ | Μπρους, Τσερούτι, Κολοβούρης

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Μάγγος): Μπουργάνης (16), Θεολόγου (2), Χατζηδίμπας (4), Ρουμπανγκούκα (6), Δούμτσιος (9) – (91′ Νταλακούρας (8)), Ναζίμ (21), Τάμπας (22), Μπρέμπος (26) – (70′ Μπεκατώρος (23)), Ρούνεϊ (90), Λόβριτς (95) (56′ Μαύρου), Λουίς Φελίπε (97) – (70′ Κορέλας (19))

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Καραπίτσος): Κολουβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πάνος, Λαρέα, Μουστακόπουλος, Κόκας (15′ λ.τ Μπρους), Γιούσης(79′ Tσερούτι), Ανάκογλου(79′ Αργυρόπουλος), Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Μασούρας

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Μωϋσιάδης (Γρεβενών), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Πηγή φωτογραφίας: Tania Dusel